czwartek, 2 sierpnia 2018

Barva streha

Slikanje pocinkane strehe

Pocinkana pločevina - skupni material za strehe, ki omogoča daljšo zaščito strehe pred rjo. Ampak tankoslojna prevleka pod mehanskim delovanjem (praskami, čipsi) se sčasoma zlomi. Da bi preprečili poškodbe cinkove plasti, je treba streho natakniti. Alkidne spojine ne smemo uporabljati za pokrivanje pocinkane strehe. Stik cinka z alkidnimi smolami neizogibno povzroči alkalno reakcijo, ki izniči adhezijske lastnosti barv in lakov, kar vodi do njihovega odstopanja.

Predhodna priprava površine

Brez predhodne priprave površine ne morete slikati strehe. Skrbna predobdelava kovinskih listov bo povečala oprijem (lomljenje) barve in zagotovila zanesljivost in vzdržljivost površine.

Barva strehe iz skrilavca

Premazi za skrilavca, ki niso nič manj kot jeklo, potrebujejo zaščitni barvni premaz. Vendar pa je v tem primeru poudarek na dekorativnih vidikih barvanja - prvotni sivi skrilavec ne izgleda zelo privlačen.
  Barva streha

Koliko je obarvana strešna izvajalca Yuda

Da bi preprečili korozijo strehe, izboljšali izgled hiše in povečali življenjsko dobo strešnih materialov (npr. Železa ali azbestnega cementa), je pomembno, da se pravočasno obrnejo na strokovnjake. Postavite zahtevo za YouDo, izberite umetnika in ugotovite, koliko stane za barvanje strehe hiše - cena na kvadratni meter se izračuna individualno.
  Barva streha

Kakšno dekoracijo ponujajo izvajalci YouDo?

Mojstri, registrirani na Yudi, v Samari, opravljajo profesionalno slikanje streh vseh vrst hiš - zasebnih, večdružinskih. V tem delu strokovnjaki uporabljajo visoko kakovostne barve in zanesljiva orodja.

Pred barvanjem izdelane kovinske strehe:

  • preučevanje stanja pokritosti
  • priprava strešne površine
  • izbor barv
Barva mora ustrezati površini. Na primer, pocinkana streha ne sme biti naslikana z alkidno barvo, saj se lahko lupi od prevleke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty