poniedziałek, 30 lipca 2018

Pokrivna plošča za podplat

  Pokrivna plošča za podplat

Naprava strešnih previsov, njihovih prednosti in namena

Prevlada se imenuje spodnji del strehe, ki štrli čez raven sten hiše. Ščiti temelj in stene pred dežjem. Njegova širina se lahko razlikuje od 40 centimetrov do meter. Načeloma v skladu z gradbenimi predpisi ni potrebno izdelati veziva za ta del stavbe.
  Pokrivna plošča za podplat

Kaj je previs strehe?

Nadstreśek je struktura, ki projicira doloćeno dolżino preko linij nosilnih sten stavbe, katere glavna funkcija je varovanje stavbe in njenih nosilnih konstrukcij pred snegom, deżjem in taljenjem vode, ki teče nad streho.
  Pokrivna plošča za podplat

Ploščat trim okvir

Podajanje strešnih streh se izvede po namestitvi strešnega okvirja in prilagajanju štrlečih robov strešnikov do velikosti. Po razširitvi nožev na vzdolžni črti je nameščena prva plošča letve, ki je pozneje služila kot smernica za delo v naslednjih fazah. Nato skrčite prevleke tako, da izberete ustrezno vrsto strukture:
  Pokrivna plošča za podplat

Orodje in materiali

Posebej nujno je naprava za odlaganje streh na strešnih strehah vseh struktur brez izjem. Pravilna vložitev previs strehe je bistvena za tiste stavbe, kjer je podstrešje opremljeno na podstrešju, pa tudi ogrevane strehe. Konec koncev, naprava je vredna prezračevanja izolacijski material bo zastava, da se ne bo mokro in tako ne izgubi svoje zmogljivosti.
  Pokrivna plošča za podplat

Zapiranje strešne zavese: možnosti

Kornice imenujemo nadaljevanje strešnih kritin, ki jih lahko izdelamo iz različnih materialov. In to pomeni, da je treba pred odločitvijo, kako bo urejeno krčenje, analizirati sestavo krovne pite, upoštevati pa je tudi podnebne razmere določenega kraja. Danes na tem področju obstajajo številne univerzalne rešitve:
  Pokrivna plošča za podplat

Priporočila za pokrivanje previs

Če nameravate oviti industrijsko proizvedene PVC plošče ali soffits, najprej preberite navodila, ki so vedno pritrjena na takšne izdelke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty