niedziela, 29 lipca 2018

Polnjenje in barvanje površin

  Polnjenje in barvanje površin

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Polnjenje in barvanje površin

Tehnika kiti les za slikanje

Če vaša hiša ima veliko predmetov iz lesa (tla, okenski okvirji, pohištvo), bodo prej ali slej morali posodobiti videz - slikarstvo. Toda les ima tako značilnost, da se sčasoma ali zaradi mehanskih udarcev, razpok, nepravilnosti in drugih napak pojavi, kar barva lahko celo poudarja, če ne predhodno obdelate površine s kiti.
  Polnjenje in barvanje površin

Pripravljalna dela pred začetkom kiti

Pri vodenju dvigala je pomembno upoštevati, kako kompatibilni so uporabljeni izdelki za auto-kemijo. Visokokakovostno slikanje bo mogoče le, če se izvedejo vsi pripravljalni ukrepi in ustrezno kiti. Da bi bila površina avtomobila popolna, je treba v določenih zaporedjih:

Izravnalni sloj za peskanje

Brušenje se nanaša bodisi ročno (z uporabo posebnega traku ali od papirja) ali z brusilnim strojem. Slednja metoda je bolj praktična in hitrejša, nekatere oblike pa je mogoče natisniti le ročno. Lopatico je treba sprati s topilom in krpo. Po poravnavi telesa ne sme biti korakov na meji plasti kitov, sicer se prašek enostavno ne lahko prelije ali skrči.
  Polnjenje in barvanje površin

Faze pripravljalnega dela

Pripravljalna dela za barvanje sten so razdeljene v štiri faze. Prva faza je odstranitev starega konca. Tu je veliko odvisno od tega, kateri material je bil prej uporabljen za zid. Če je to ozadje, potem jih je treba popolnoma odstraniti, in steno proshpaklevat in očistiti.
  Polnjenje in barvanje površin

Orodja in materiali za delo

Preden popravite in napolnite nepravilnosti z lastnimi rokami, opravite pripravljalno delo. Vključujejo pridobitev potrebnega materiala, pripravo orodij in pripravo same lokacije, ki zahteva obnovo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty