czwartek, 2 sierpnia 2018

Zaključna stanovanja na ključ

  Zaključna stanovanja na ključ

Ponudbe naše interakcije s stranko

Pogoji, faze popravila in vsi drugi pogoji za opravljanje storitev se odražajo v uradni pogodbi. Zagotavljamo izvedbo delovnega programa, strogo spoštovanje discipline na objektu in preglednost projektne in ocenjevalne dokumentacije, brez neprijetnih presenečenj.
  Zaključna stanovanja na ključ

Oblikovanje prenove stanovanj

Ponovni razvoj stanovanja zahteva odobritev projektne dokumentacije v ustreznih organih, odgovornih za delovanje stanovanjskega sklada. Izvedel obsežno delo na spreminjanju lokacije predelnih sten, sten in komunikacij. Ponovni razvoj vam omogoča ustvarjanje različnih območij v sobi, jih udobno povezati med seboj ali ograjo. Izvaja se majhen remont apartmajev, oblikovanje pa ustvarja povsem novo, popolnoma spreminjajočo se sobo.
  Zaključna stanovanja na ključ

Faze prenove stanovanja

Remont stanovanja se začne z razvojem projektnega projekta, ki vključuje: merjenje prostorov, prepoznavanje potreb lastnika stanovanja, vizualizacijo, delovni načrti, specifikacije za zaključne materiale in pohištvo. Brez projektnega projekta, kakovostno popravilo preprosto ne bo mogoče.

Kdo dela na objektih?

Delo Voronezh mojstrov, vsak opravlja svoje delo: električar, vodovodar, vodovodar, slikarji, mavec. Strokovnjak inženir je odgovoren za vse od začetka do konca: organizira in usklajuje delo mojstrov, kupuje gradiva in vam poroča o stroških, oceni in opravlja delo, izvaja denarna plačila.
  Zaključna stanovanja na ključ

Kako je kompleksna notranja dekoracija?

Vsako obnovo stanovanja, naj bo to kozmetično ali evropsko kakovostno popravilo, izvajajo umetniki Yuda skrbno in profesionalno. Mojstri skrbno obdelujejo materiale, ki se uporabljajo za dodelavo in popolnoma poznajo napredne tehnologije popravil v stanovanjih, kar jim omogoča, da zagotovijo brezhiben končni rezultat. Umetniki Yuda imajo vsa potrebna strokovna orodja in opremo za delo.
  Zaključna stanovanja na ključ

Zaključevanje in popravilo stanovanj pod ključem

Prenova stanovanj je glavna usmeritev v naši dejavnosti, katere naloga je ustvari udobje v vašem domu in vse vaše ideje pretvori v resničnost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty