poniedziałek, 30 lipca 2018

Kako popraviti gvl na steno brez okvirja

  Kako popraviti gvl na steno brez okvirja

Metoda določanja okvirja

Pri tej izvedbi se pritrditev izvaja na kovinskih ali lesenih profilih. Za polaganje na tleh in stropu morajo biti lesene letve z najmanjšim delom 30x50 mm. Reiki so pritrjeni z vijaki. Navpične police morajo biti s profilom 25x75 mm. Treba je opazovati naklon stojala, ki ne sme biti večji od širine ene plošče, prednostno 400-405 mm. Ploščice so pritrjene na okvir s samoreznim vijakom s korakom 250 mm (če je širina lista 1200-1205 mm). Za segrevanje prostora med stojaloma z uporabo steklene volne.
  Kako popraviti gvl na steno brez okvirja

Obseg uporabe materiala

Drywall je kompozitni material, izdelan v obliki listov z visoko fleksibilnostjo in trajnostjo (mavčna plošča). Veliko značilnosti materiala je odvisno od njegovega tipa. In pogled je izbran za specifične parametre prostora: v kopalnici in kuhinji se uporablja vlaga, ki ni vlažna v spalnici ali hodniku.
  Kako popraviti gvl na steno brez okvirja

Mavčne plošče mavčne plošče možnosti

Obstajajo dva glavna načina zaključka sten hl: na okvirju in brez okvirja. Poleg tega lahko uporabite več možnosti za namestitev okvirja z različnimi profili. Vsaka od možnosti ima številne prednosti in omejitve v aplikaciji. Zato je za začetek smiselno analizirati značilnosti vsake strukture in izbrati najprimernejšo možnost za določeno sobo.
  Kako popraviti gvl na steno brez okvirja

Glavni profil blagovne znamke za FCL ali GVL

Kovinski profili se uporabljajo v vseh kategorijah stavb: stanovanjskih, javnih, industrijskih in kmetijskih. Uporabljajo se za oblikovanje okvirjev različnih oblik in namenov, tudi za predelne stene, obloge in spuščene stropove. Okviri so po drugi strani trdna osnova za pritrditev kartona iz gipsa in GVL.
  Kako popraviti gvl na steno brez okvirja

Poravnajte stene s suhim zidom na okvirju

Prednosti izravnave sten z mavčno ploščo na okvirju so, da se lahko za ogrodje, ki ga je treba pritrditi, zlahka vstaviti vsa komunikacija, električna napeljava ter toplotna ali zvočna izolacija. Površina stene ne zahteva dodatne obdelave.
  Kako popraviti gvl na steno brez okvirja

Uskladitev stropa s suhim zidom brez okvirja: načelo delovanja

Uskladitev se izogiba dejstvu, da po določitvi suhih listov dobite povsem ravno površino. Seveda mora biti pravokotna na tla, saj se namestitev izvaja glede na največjo neenakost na steni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty