wtorek, 31 lipca 2018

Soočanje stebrov s ploščicami

  Soočanje stebrov s ploščicami

Soočanje tetraederskih stebrov

Za izdelavo obrisa stebrov v kratkem času in brez izgube kakovosti so svetilne tirnice nameščene na nasprotnih straneh z vlečno črto, ki jih pritrdi z nosilci za obločne rake.
  Soočanje stebrov s ploščicami

Skupne tehnike zaključevanja stolpcev

Izbira ene ali druge tehnologije za dodelavo stolpcev je v veliki meri odvisna od izbranega sloga notranje opreme, ki vpliva na izbiro materialov, izbiro tehnologije obloge in druge nianse. Oba sta tako klasična, kot sodobna.
  Soočanje stebrov s ploščicami

Obloga stebrov in stebrov z naravnim kamnom

V modernih stanovanjskih in poslovnih prostorih se pogosto pojavljajo arhitekturni elementi kot stebri in stebri. Včasih te strukture opravljajo funkcijo ohranjanja drugih elementov na vrhu. Ampak pogosteje stebri in stebri igrajo dekorativno vlogo, s čimer notranjost prostora postanejo posebna plemstvo in veličastnost. Določitev struktur navaja posebne zahteve za njihovo dodelavo. Najpogosteje oblikovalci in arhitekti izbirajo naravni kamen za soočanje s stolpci.
  Soočanje stebrov s ploščicami

Poraba ploščic za stenske obloge

Danes je plošča ena izmed najbolj priljubljenih vrst stenskih oblog v prostorih z visoko temperaturo in vlago. Ploščene ploščice na stenah kopalnic, stranišč, kuhinje, pa tudi prhe in bazene. In to ni slučajno. Keramične ploščice imajo številne prednosti pred drugimi sodobnimi premazi. Glavne prednosti ploščic vključujejo:

FER 81-02-15-2001 Zvezne cene na enoto za gradbena dela. Zbirka 15. Zaključna dela (izdaja leta 2008 s spremembami in dopolnitvami)

Zvezna agencija za gradbeništvo in stanovanjske in komunalne storitve
  Soočanje stebrov s ploščicami

Kostni omet

Rusty so plitki žlebovi, ki se nanesejo na površino ometa s pomočjo spajanja. Uporabite lahko tudi trim cev s premerom približno 12 mm. Delavec (kratek) konec cevi se obravnava z datoteko, drugi pa, ki igra vlogo ročaja, zložimo in ovijemo okoli.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty