niedziela, 7 października 2018

Plastična sprednja plošča cena

  Plastična sprednja plošča cena

Kakšne so prednje plošče

Sprednji paneli so material za zunanje obrise, izdelan iz mehke plastike celične strukture z marmorno drobno krpo in dekorativnim pokrovom. 97% izdelkov so vdolbinice, ki jih napolnimo z zrakom. Material za oblogo je opremljen s sistemom za montažo utornih glav. Sprednja plošča je močnejša in debelejša od standardnega tiru, lahko posnema veliko količino naravnih materialov: od kamna in opeke do lesa. Material je dobavljen s sistemom za pritrjevanje za povezavo z drugimi elementi obloge. Na ceni sprednje plošče so bolj dostopne od naravnih analogov (lesa, opeke itd.), Vendar se istočasno vizualno skoraj ne razlikujejo od njih.
  Plastična sprednja plošča cena

Podobnost plošč z naravnimi materiali

Prava stena iz kamna, opeke ali lesenih skodelic se uporablja kot model za kalupe. Odtenek je vzet iz stene in skozi njega se oblikuje plesen. Način brizganja dobimo sokle plošče.
  Plastična sprednja plošča cena

Vinilne sprednje plošče - dostopne in moderne

Za razliko od tradicionalne podloge z imitacijo lesene površine, je zidanje značilno za različne teksture. Izberete lahko katero koli možnost, ki popolnoma ustreza slogu vašega doma.
  Plastična sprednja plošča cena

Sprednji paneli - trpežni material

Ta vrsta podloge ne zahteva zamenjave vsaj 50 let. To jamstvo daje vsaki znamki, katere izdelki so predstavljeni v katalogu, za vse njihove zbirke. In če menite, da sprednji PVC plošči zdržijo sibirske zmrzali do -50 ° C, ki so odporni na ekstremne temperature, izgorevanje, glivice, plesni in občasne mehanske poškodbe, bo tlacanje še dosti zraslo s svojim spektakularnim videzom. To pomeni, da popravilo zunanjih zidov hiše ne bo treba izvajati ne samo vi, ampak tudi vaši otroci!
  Plastična sprednja plošča cena

Vrste in značilnosti kamnitih fasadnih panelov

Pripravljene fasadne plošče, ki izgledajo kot pravi divji kamen, se lahko formalno razdelijo na dve glavni vrsti. Tip 1 vključuje fasadne plošče iz PVC ali vinila. Te kamene plošče iz vinila in PVC imajo enotno strukturo. Fasadne plošče te vrste so najpogostejše, saj so njihovi stroški nekoliko nižji od plošč, ki pripadajo tipu 2.
  Plastična sprednja plošča cena

Uporaba sprednjih plošč

Njihov obseg uporabe je zelo širok, uporabljajo se tako za zaključek celotne hiše kot za klet. S pomočjo talne obloge lahko ugodno poudarite posamezne elemente fasade (stebri, vrata, okna, vogali itd.),

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty