czwartek, 11 października 2018

Mehanizirane kritike kitov

  Mehanizirane kritike kitov

Primerjava strojnega in ročnega ometa

Študije so potrdile, da se kakovost in zanesljivost obdelav, izdelanih z roko in strojno, bistveno razlikujeta. Z ročnim načinom se uporaba raztopine izvaja na majhnih površinah 1-3 m2, poleg tega pa v večini primerov delavec opravlja mešanje enkrat na 40 minut - 1 uro. Prejšnja področja obdelane površine imajo čas, da se posušijo, zato celotna površina spominja na uganke, pri katerih so nekatera področja osušila, druge pa so začele zgrabiti, druge pa se uporabljajo. Razpoke so zelo verjetno nastale na mestih parjenja. Z mehanskim ometanjem sten celotna rešitev ima skoraj enako vlago in je v sestavi bolj monolitna.
  Mehanizirane kritike kitov

Razlike od ročnega ometa

Najprej, kompozicije, namenjene strojni uporabi, se razlikujejo po njihovih lastnostih. Imajo večjo "vitalnost" (od 30 minut), tako da se hitro nastavljiva mešanica ne utrdi v avtu, zamaši cevi in ​​odtočne odprtine.

Mehanizirane zidove ometov: značilnosti

Pred pričetkom uporabe mehanskih ometov na stenah je bil sam zaključni postopek sestavljen iz določenih stopenj - najprej je rotor gnetil raztopino ročno, nato pa je bila raztopina vržena na ravnino sten. Toda, seveda, oseba z vso svojo željo ni mogla ujeti celotne površine stene ali stropa. Medtem ko je bil del stene zravnan, je drugi že imel čas, da ga zgrabite.
  Mehanizirane kritike kitov

Prednosti strojnih ometnih površin

Mojstri, registrirani na YouDo, mehanizirani omet sten na ključ v Moskvi in ​​Moskovski regiji se izvaja v kratkem času in po najnižjih stroških. Uporaba raztopine na stropu, notranjih stenah in fasadi hiše se izvaja s posebno tehnologijo, ki vam omogoča doseganje gladkega premaza. Izravnava gladke se izvede ročno. Polnjenje mehaniziranega načina ima več prednosti:

Kratek opis razvoja

Tehnologija mehaniziranega dobave sestave za dodelavo z ometom je znana že kar nekaj časa. Prejšnje različice naprav so bile enostavne "trosilke" - vrtljive plošče, na katerih je bila pripravljena raztopina, ki je bila predhodno pomešana ročno, zmešana z lopatico. Takšna oprema je bila zelo preprosta, vozi z enim elektromotorjem. Naenkrat je doseglo več ciljev:
  Mehanizirane kritike kitov

Proces risanja na steno.

Za doseganje zadovoljivega in trajnega rezultata je treba opraviti mehanske omete v skladu z naslednjimi priporočili:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty