sobota, 13 października 2018

Do-it-yourself namestitev pvc oken

  Do-it-yourself namestitev pvc oken

Splošni seznam priporočil za namestitev okenske police

  1. Podstavek je pritrjen znotraj prostora in pod okenski odprtini;
  2. Spodaj na okencu je največ 60 mm od njegovega roba žlebica - tempelj do globine 20 mm, ki je potreben za preusmeritev vode;
  3. Končna stopnja namestitve pride šele po pripravi spodnjih mrtvih točk;
  4. Dno stranske pobočne raztopine se razreže do stene. Nato se stena očisti iz ostankov, prahu, umazanije itd.:
Okensko podstavek je postavljen na naslednji način:
  Do-it-yourself namestitev pvc oken

Priprava PVC plošče

Okenske police se prodajajo na trdnih ploščah do dolžine 6 metrov. Če niste naročili končnega izdelka, preden namestite okenske police na plastičnih oknih, boste morali sami odrezati strukturo v svojo velikost.
  Do-it-yourself namestitev pvc oken

Namestite PVC okensko polico sami: pripravite okensko odprtino

Pri gradbenih delih in popravilih brez pripravljalnega dela ne morete storiti nikjer drugje, tudi pri namestitvi PVC okenske police. Tukaj je skoraj vse, kar je normalno - čiščenje spodnjega dela okenskega odprtina iz razbitin, ki so ga po razstavljanju starega okenca ali okna odstranili, skrbno obdelamo površino in pustimo, da se posuši.
  Do-it-yourself namestitev pvc oken

Za kaj je okno?

Vsi vemo, da je življenje v hladni hiši neudobno, vendar je zelo težko določiti vzrok prehlada. Malo ljudi ve, da so lahko nepravilno nameščena okna ali okenski okvir glavni vzrok. Taka majhna in nepomembna podrobnost lahko znatno pokvari čudovite družinske zimske večere. S takšnim problemom imate morda vprašanje o pravilni namestitvi in ​​z veseljem vam bomo odgovorili.
  Do-it-yourself namestitev pvc oken

Pod podnožjem

Pogosto, po zamenjavi okna, pobočja in baza so eno neprekinjeno uničenje. Novi okenski okvir za namestitev na takšni podlagi je težko. Če je poškodba velika, je treba osnovno enoto namestiti pred namestitvijo. To se naredi preprosto na več načinov:

Namestitev oken in pobočij oken: procesne funkcije

Preden nadaljujete neposredno z namestitvijo okenskega okvira z lastnimi rokami, je potrebno izvesti ustrezne meritve z uporabo merilnega traku. Na okensko polico se je položilo gladko in dizajn je bil harmoničen, zato je bolje označiti črto s preprostim svinčnikom. Črta mora biti strogo vzporedna z dnom okenske enote.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty