wtorek, 9 października 2018

Montaža kosov mavčnih plošč

  Montaža kosov mavčnih plošč

Pripravljalne dejavnosti

Ena od možnosti za obnovo okenskih pobočij je tehnologija, v kateri se suhi zid pritrdi na stene odprtine z lepilno mavčno mešanico, zunanja površina pa je prekrita s slojem končnega kita, ki predhodno ojačuje vogale pobočij z perforiranim kotom.
  Montaža kosov mavčnih plošč

Vgradnja gradbenih plošč iz stekla na lepilo

In še ena preprosta tehnologija za namestitev okenskih pobočij, izdelanih iz suhih zidov z lastnimi rokami. Za to je najbolje uporabiti lepilo Perflix.
  Montaža kosov mavčnih plošč

Prva faza. Pripravljalni

Seveda, kot pri vsakem drugem delu, so te dejavnosti nepogrešljive. Zato morate, preden naredite pobočja mavčnih plošč, najprej pripraviti predmet za gradbene postopke. Kaj morate poskrbeti za neoviran dostop do odprtin oken in upoštevajte tudi, da ta postopek vključuje izvajanje mokrih gradbenih postopkov, ki povzročajo onesnaženje sosednjega prostora.
  Montaža kosov mavčnih plošč

Popravite zaporedje dela

Vsi se spominjamo na pobočja v trenutku, ko so nameščena okna, in okoli njih je precej grd pogled - pena izstopi iz šivov, v odprtino napolni barve, tu in tam nohti stene in krpe (ostanki izolacije in trenutki namestitve starih oken) in tako naprej. Vse to je zelo neprijetno, vse to pa moramo odstraniti pred namestitvijo.
  Montaža kosov mavčnih plošč

Priprava okenske odprtine za namestitev pobočij

Ne glede na to, kako glasno lahko zveni, priprava okenskega odprtja ni nič nadnaravno. Odvečno peno je potrebno odstraniti z nožem iz notranjosti in zunaj sobe. Sama odprtina mora biti temeljito obdelana s protiglivičnim primerjem, nato pa je treba peno zatesniti s cementno malto. Prvič, ta korak bo preprečil njegovo uničenje in drugič, bo odpravil najmanjše skozi luknje, ki morda ostanejo v krajih adhezije pene do odprtinskega ali okenskega bloka.
  Montaža kosov mavčnih plošč

Zakaj natančno drywall

Ne tako dolgo nazaj je bilo opravljeno zaključno okno z ometom. Ta metoda je spremljala veliko težav. Plastica ometa je treba večkrat uporabiti, se suši dolgo časa (približno 5 dni), z njim pa je težko urediti tudi vogale. Mnogi ljudje ne želijo plastičnih pobočij iz estetskih razlogov, saj ustvarjajo videz pisarne. Idealna in najpogostejša možnost za dom so mavrična pobočja. Naprava ima več prednosti:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty