czwartek, 11 października 2018

Kako položiti vogale blazinice

  Kako položiti vogale blazinice

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.
  Kako položiti vogale blazinice

Značilnosti materiala

Obseg brizgalnega bloka je precej širok, glavna pa je njihova uporaba pri izgradnji koče, države ali države. To je posledica dejstva, da se hitrost gradnje gradnje blokov blata večkrat poveča, njihovi stroški pa ostajajo nizki. Pogosto so garaže zgrajene iz blokov žleze, izdelane so razširitve in postavljene ograje in predelne stene. V vsakem primeru je treba opozoriti, da za kakršenkoli namen se ne uporabljajo bloki žerjavov, je nujno voditi visoko kakovostno hidroizolacijo, da bi izključili neposredni učinek vlage. Za vsako možnost dela v gradbeništvu obstaja vrsta navodil, je nemogoče upoštevati vse.
  Kako položiti vogale blazinice

Trakovi temelji za stene blokov

Kar se tiče običajne baze traku, je v našem primeru izkopan jermen. Njegova širina bo enaka debelini bodočih sten. Najprimernejše je kopati jermen z bagrom z vedrom, katere širina je 20 cm.
  Kako položiti vogale blazinice

Sorte in značilnosti materiala

V gradbenih dejavnostih se uporabljajo trije tipi blokov - monolitni, votli in polklepni. Votle so lahko kvadratne, pravokotne, okrogle in ovalne. Mesto je lahko - ena vrstica ali dve, število lukenj - 2-4. Podolgovate votline, ki imajo obliko slotov, so izdelane v euroblokih. Odstotek takšnih krajev je 30-40.
  Kako položiti vogale blazinice

Žlindrni kamen - materialna značilnost ↑

Žlindro kamen se proizvaja s stiskanjem betona, glavne sestavine v proizvodnji pa so plavžne žlindre in pepel. Čeprav včasih obstajajo cenejša polnila - opeka bitka, presejanje peska, peska, lupine rock. Med drugim povečujejo toplotno prevodnost, proizvajalci dodajo ekspandirano gline, polistiren in perlit.

Žlindrični zidovi: vrste

Za začetek je gradnja sten takega materiala preprost postopek. Edino se moramo samo naučiti osnov in delo z lastnimi rokami bo opravljeno na visoki ravni. Zidane zidove so praviloma izdelane iz votlega bloka - to zmanjšuje težo hiše, lažje pa je dvigovanje 23 kilogramov, če je nameščen kot 28.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty