poniedziałek, 8 października 2018

Zidarski video bloki

  Zidarski video bloki

Ceramsite betonski bloki: sestava in tipi

Razširjene gline bloki so izdelani s stiskanjem iz mešanice ekspandirane gline, peska, cementa in vode. Zato je claydite beton precej okolju prijazen gradbeni material za stene. Zaradi prisotnosti ekspandirane gline se izkaže porozno, sorazmerno lahka in ima dobre lastnosti toplotne izolacije.
  Zidarski video bloki

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Zidarski video bloki

Zidne stene lahkih agregatnih blokov

V tem članku bo spletno mesto StroyVopros.net povedal dragim graditeljem o tem, kako položiti claydite bloke s svojimi rokami. Članek pokriva glavne točke poravnave blokov, postavitev vogala in pravilno polaganje.
  Zidarski video bloki

Korak za korakom navodila za polaganje z lahkim agregatnim blokom

Prvo vprašanje po nakupu gradiva je, kako postaviti bloke iz claydite-betona. Pred začetkom polaganja je potrebno vodoodporno podlago. Najprej se nanese vlago odporna raztopina cementa in peska s plastjo 1-2 cm. Potem se položi plast hidroizolacijskega materiala s prekrivanjem najmanj 150 mm. Zaključna stopnja je dodatna cementna plast. Šele po tem lahko začnete polaganje sten (nujno ga spremlja armatura). Okvirno zaporedje ukrepov je naslednje:
  Zidarski video bloki

Postopek priprave lepila

Bloki gaziranega betona so izdelani z geometrijsko natančnostjo +/- 1,5-2,0 mm. Polaganje je treba opraviti na lepilni raztopini na osnovi suhe mešanice tovarniško izdelane. Suha mešanica bo sestavljena iz cementa, peska, plastificiranja, zadrževanja vode in hidrofobnih aditivov. Debelina šiva mora biti največ 2-5 mm.
  Zidarski video bloki

Polaganje betonskih blokov: video

Aerocrete se uspešno uporablja pri gradnji primestnih stavb. Enota vključuje določene betone in silikate v določenih razmerjih, pa tudi različne dodatne zmesi, ki končnemu izdelku zagotavljajo potrebno togost. Spodaj je video o polaganju betonskih blokov pri gradnji hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty