wtorek, 9 października 2018

Preproga čevlji

Kako odstraniti čevelj za čiščenje preprog

Na preproge na hodniku najpogosteje vplivajo kreme za čevlje. Nesrečno gibanje ali presežna smetana na čevlju lahko preprosto pustite madež na preprogi. Med takimi pikami so najtežje sledi črne kreme na lahkih preprogah. Toda tudi takšno težko onesnaženje lahko odstranite sami.
  Preproga čevlji

Kako se znebiti vonja mačjega ušesa

Če se težave še vedno pojavijo, se ne obnašajte. Odpravite vonj po "stvareh" hišnega ljubljenčka in ga celo zavrzite z izbranega kraja je precej preprosto.
  Preproga čevlji

Kaj, če je to sveže, samo madež spot?

No, če ste pravkar opazili maščobo, ki še ni posušena, madež, običajno črna, vam svetujemo, da takoj začnete ukiniti, ker sveže madeže so veliko lažje pranje, kot stare in posušene. Prva stvar, ki jo morate storiti, je odstraniti velik del kreme z majhno žlico. To je treba narediti zelo previdno in previdno, da ne smete pomešati in raztrgati kreme v vlakna preprog. Potem morate vzeti čisto krpo, jo predhodno namočiti z odstranjevalcem laka za nohte brez acetona in nežno obrišite onesnaženo površino z njim. Po tem praviloma sledi izginotju kreme.
  Preproga čevlji

Kako očistiti čevlje iz lepljivih žvečilnih gumijev

Žvečilni gumi, ki se drži edinega čevlja, lahko lastniku prinese veliko težav. Če se boste znebili vselej in brez sledi, poskusite doživeti najbolj priljubljene metode. Čevelj postavite v običajno plastično vrečo, potisnite vrečko dobro ob podplatu na mestu lepljive gume in pošljite čevlje v zamrzovalnik. Počakajte vsaj dve uri, vzemite čevelj in odstranite embalažo iz podplata. Cud preprosto ostane na paketu. Če niste, ga vzemite z ostrim predmetom.

Osnovna pravila za vodenje mačk

Mačke so čudoviti hišni ljubljenčki. Kombinacija iznajdljivosti, nežnosti in neodvisnosti jih naredi privlačna za številne ljubitelje živali. Kaj je potrebno za njihovo srečo v vašem domu?
  Preproga čevlji

Preproge so turistične, sedežne prevleke.

Najpogostejša in najcenejša vrsta potovalnih preprog je karemat ali, kot se pogosto imenujejo, "pena". Ta tip preprog služi kot toplotna izolacija med dnom šotora in turistom. Moderni karemata so narejeni iz polimerov, ki popolnoma varujejo pred vlago in ohranjajo toploto.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty