niedziela, 7 października 2018

Preletite

  Preletite

Tabela napak za nadgradnjo vadbe

Prvi stolpec tabele vsebuje opise možnih napak in drugo - število napak, ki jih je mogoče narediti. 0 pomeni, da po prvi napaki izpita ocena ni NAKLJUČENA.
  Preletite

Značilnosti gradnje nadvozov

Avtomobilski nadvozi so sestavljeni iz dveh delov: nadzemnih in armiranobetonskih stebrov, izkopanih v tla. Za njihovo postavitev se cevi ohišja stisnejo v tla, v katero se vstavijo železne armature, nato pa se vlije z betonom. Potem se cevi odstranijo in ostanejo stebri, ki tvorijo osnovo nadvoza. Na tej osnovi je nameščen trdno armirano-betonski steber, ki pomaga pri razdeljevanju tovora, ki se bo v procesu obratovanja postavil na nadvoz iz tokov mimoidočih avtomobilov.

Stacionarni nadvozi in mobilne rampe

Stacionarni nadvoz je kovinska konstrukcija v obliki nagnjene platforme, ki ima videz mostu. Ta naprava kompenzira razliko v višini med spodnjo ravnino kombija vozila in ozemljitveno ploščo. Dviganje in spuščanje poteka bodisi s pomočjo vijaka ali - teleskopskih stojal. Pokrov klančine je posebej zasnovan za dober oprijem na kolesih nakladalca.
  Preletite

Vrstni red izvedbe nadvoza na vezju

To vajo lahko opravite na dva načina: začnite z ročno zavoro ali z delovno zavoro. Potrebno je obvladati oba načina, ker se na bolj strmem vzponu premakne bolj samozavestno iz parkirne zavore, če je vzpon neznaten (rahel naklon pred semaforjem ali prometni zastoj na mostu), potem je bolje, da začnemo hoditi brez uporabe parkirne zavore.
  Preletite

Stojala za žerjave

Nadgradnja žerjava je inženirska konstrukcija, ki je sestavljena iz vodoravnega razpona in podpore. Horizontalni razpon se uporablja kot nosilna konstrukcija za mostne žerjave, ki se uporabljajo za premikanje različnih proizvodov ali materialov v vodoravni in navpični smeri, ki se premikajo nad tlemi na določeni višini.
  Preletite

Sobjanin: Nadvoz na Dmitrovsky je največje gradbišče

Mestnik Moskve Sergej Sobjanin je ob odprtju prometa na tranzitnem nadvozu na tej avtocesti v bližini vasi Vinogradovo, ki se danes imenuje največje gradbišče Moskve na področju cestnih in prometnih objektov, reklo obnova Dmitrovske obvoznice iz Moskve obvoznice na mestno mejo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty