wtorek, 9 października 2018

Varjena streha na OSB

  Varjena streha na OSB

Na kratko opišite parametre, pomembne za gostitelja.

Rok trajanja takšnega materiala je do 30 let, se uporablja kot streha za stavbe in kot hidroizolacijo mostov in viaduktov, predorov in garaž, kanalov in bazenov. V vseh regijah Rusije ta univerzalna prevleka, imenovana tudi hidroizolacija, stekloizol ali valjana hidroizolacija, najde svojo uporabo.
  Varjena streha na OSB

Nadzor kakovosti in priprava materiala za montažo

Za izdelavo strešnega materiala se uporablja strešni papir, impregniran z nizko taljenim bitumenom iz nafte. Ta podlaga je na obeh straneh enakomerno obložena s plastjo ognjevzdržnega bitumna. Zunanja zaščitna plast sestoji iz škropljenja s smukecem prahu, azbestom ali drugim mineralnim materialom.
  Varjena streha na OSB

Prednosti mehke strehe Rufleks

V središču razvoja strehe Rufleks so najnovejše tehnologije, ki so posebej oblikovane za uporabo v ruskem podnebju. Mehka streha Ruflex je:
  Varjena streha na OSB

Kako izbrati pravo debelino vezanega lesa?

Kot je znano, se za streho najpogosteje uporablja vezan les debeline 10 mm, vendar je sprejemljiva debelina od 9 do 12 mm (bolj specifičen kazalnik je odvisen od letve). Optimalna velikost substrata (za vezan les 10) je 3000 * 1500 mm. Z uporabo takšnih listov dobite največjo moč in minimalne šive. Torej, zagotavljate najboljšo hidro in parno pregrado ter vzdržljivost strehe. Konci pločevine pred namestitvijo bolje ravnajo z oljnimi ali akrilnimi barvami.
  Varjena streha na OSB

Materiali za strešne kritine

Kakovostno strešno kritje je eden najpomembnejših elementov katere koli gradnje, zlasti v težkih vremenskih razmerah Krasnoyarsk in Krasnoyarsk Krai. Zato je za gradnjo strehe zelo pomembno, da izberejo materiale za gradnjo strehe. Vendar pa ni vedno mogoče najti, kaj potrebujete v trgovinah, finančna stran izdaje pa ne smemo pozabiti.
  Varjena streha na OSB

Materiali za mehko kritje

Ruberoid je najbolj poceni in navaden material. Narejen je iz strešnega kartona, impregniranega z bitumnom. Po tem je prevlečena z mešanico bolj trdnega bitumna z mineralnim polnilom, posuta s posebnim prahom na vrh. Takšna streha ne bo trajala več kot pet let. Toda, če se vlakna iz steklenih vlaken doda sestavi ruberoida, se njegova življenjska doba podvoji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty