wtorek, 9 października 2018

Vgradnja mavčnih plošč

  Vgradnja mavčnih plošč

Označevanje stene za pritrditev suhih zidov

Stene so postavljene na najbolj preprost način. V kotih, na razdalji petih centimetrov od dna stropa, morate narisati navpično črto, ki nadzira njegovo raven. V nasprotnem kotu je na isti način izdelana še ena idealna ravna navpična črta. Poleg tega je treba s pomočjo sledilca vlečene črte povezati ob tleh in vzdolž stropa. Vlečena črta bo postala oboda prihodnjega zidu.

Seznam zahtevanih orodij ↑

Za namestitev samega drywall-a potrebujete številna posebna orodja, ki so najbolje pripravljena vnaprej. Vsaka faza dela ima lastna orodja, ki omogočajo, da je delovni proces kar najbolj prikladen.
  Vgradnja mavčnih plošč

7 skrivnosti, ki omogočajo visokokakovostno namestitev

Vgradnja suhih zidov omogoča dobesedno 1 dan, da funkcionalno razdeli življenjski prostor ali popolnoma preoblikuje izgled katere koli sobe. Stroški namestitve mavčnih plošč so nizki, vendar če želite prihraniti denar in si pridobiti zaupanje v kakovost opravljenega dela, lahko sami obvladate ta proces, tako da upoštevate podrobna navodila za namestitev Knauf drywall. Začetek.
  Vgradnja mavčnih plošč

Kako zmanjšati drywall?

Uporablja se za ta konvencionalni gradbeni nož z zamenljivimi rezili. List mora biti nameščen na ravno trdno površino. Svinec označuje rezilno linijo in rezanje zgornje plasti kartona z nožem. Po tem se lista premakne vzdolž zarezne črte na rob nosilca in se nežno prekine. Vrnitev lista v prvotni položaj, se obrne na rob in ovine. S druge strani je tudi karton, vendar ne skozi. Če zavrtite pločevino in ga premaknete na rob nosilca, ga lahko končno izrežete.
  Vgradnja mavčnih plošč

Priložite liste na želeno velikost

Priporočljivo je, da se CC ne dotakne stropa in tla 3-5 mm: to bo izboljšalo zvočno izolacijo, CC pa ne bo zajezila vode v primeru manjšega puščanja. Če je tla in strop vodoraven, in kot, od katerega se pričnete navitja, je navpično, npr. Če je pravi kot, potem je dovolj, da izmerimo dve velikosti: višino pločevine in širino. Če tla niso v obzorju, najprej morate odrezati to pristranskost iz lista. To je potrebno, da ostanejo vsi ostali robovi listov pokonci (več: Kako izrezati suhomontažo in kako rezati posnetek na suhem zidu).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty