sobota, 13 października 2018

Demontaža

  Demontaža

Vojna s konfederacijskimi simboli

Konfederacija južnih držav je obstajala na ozemlju sodobnih Združenih držav od leta 1861 do 1865. Med ameriško državljansko vojno so se vojaki Južnega sužnja borili s norterji. Izgubili so vojno, suženjstvo je bilo preklicano, vendar se v nekaterih južnih državah še vedno uporabljajo različni simboli konfederatov, vključno z zastavami in kipi, kljub protestom tistih, ki menijo, da je rasističen.
  Demontaža

Značilnosti odstranjevanja zunanje enote naredite sami

Ker je delo podobno razstavljanju opreme za klimatizacijo, ni tako enostavno, bolje je ločeno razstaviti zunanjo in notranjo enoto.
  Demontaža

Stroški demontaže stavb

Cena rušenja državnih zgradb je odvisna od zasnove predmeta, dostopa do njega in drugih dejavnikov. Na vašo zahtevo inženir zapusti spletno stran in naredi vizualno oceno predmeta, ki ga je treba porušiti. Pri izračunu stroškov rušenja podeželske hiše v moskovski regiji in Leningradu se upošteva tudi njegovo stanje, kajti če boste po ognju morali razstaviti hišo, bo cena nižja od celotne hiše.
  Demontaža

Kako začeti razstavljati tla?

Pred začetkom dela poskrbite, da imate na voljo nabor orodij. Odvisno od vrste orodij za tlake za demontažo je lahko drugačna. Toda v vsakem primeru za zaščito dihal ne pozabite na respirator. Potrebovali boste tudi rokavice za zaščito rok pred nepotrebnimi odrgninami in kosi ter klobukom.
  Demontaža

Demontaža zgradb, hiš in objektov

Po desetletjih, vse stavbe zahtevajo večja popravila in rekonstrukcijo, praviloma so to nizkogradnje v prejšnjem stoletju, ki jih je lažje in ceneje porušiti in graditi hišo na svojem mestu.
  Demontaža

Posebnosti razstavljanja različnih strešnih kritin

Hitrost in kakovost dela sta v veliki meri odvisna od izkušenj mojstrov in vrste strešne površine. Eden najpogostejših prejšnjih premazov - skrilavca, je pogosto treba zamenjati poškodovane liste. Odstranitev strehe iz valjanih materialov je potrebna zaradi izgube lastnosti zaradi visokih temperatur. Strokovnjaki s pomočjo posebnih orodij popolnoma spremenijo premaz ali odklenejo določena območja. Odstranjevanje bituminozne strehe se opravi po oceni posebnosti polaganja, pregleda krajev zvara.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty