środa, 10 października 2018

Namestitev mehke strehe z lastnimi rokami

  Namestitev mehke strehe z lastnimi rokami

Prednosti skodle

Ta osnova ima glavne prednosti - majhna teža in nizka cena. Enostavnost mehkih ploščic vam omogoča, da ustvarite temelje in hiša ni precej velika, zahvaljujoč temu pa je prihranek na gradbenih materialih in plačilo za delo. Poceni stroški strešnega materiala vam omogočajo tekmovanje s težkimi strešnimi kritinami.

Naprava za prezračevanje strehe

Prezračevanje strehe iz bituminozne ploščice postane na račun fad. Postavljen je na poseben rebrast profil. Vendar se pogosto zgodi, da njegova pasovna širina preprosto ni dovolj. V tem primeru je potrebno na strešni površini namestiti posebne prezračevalne elemente.

Tehnologija polaganja skodle

Postavitev strehe - občutljiva stvar in zahteva določene veščine. Streha - pomemben sestavni del zanesljivega doma. Da bi bil močan in trpežen, je pomembno vedeti številne nianse procesa namestitve.
  Namestitev mehke strehe z lastnimi rokami

Rabljen material in orodje za mehko streho

Za mehko streho je značilna večja fleksibilnost, zato jo lahko dodate eni osebi. Orodje za to je najpogostejše:
  Namestitev mehke strehe z lastnimi rokami

Namestite mehke ploščice sami - navodila, namestitvena tehnologija

Fleksibilna ali mehka ploščica - strešna kritina, ki je nameščena tudi na strehah kompleksnih oblik. Razumni stroški in enostavnost vgradnje, trajnost - samo glavne prednosti mehke strehe. Plošče dolžine do 1 metra, širine 34 cm in debeline 5 mm, so okrašene na robu z izrezanimi elementi, ki spominjajo na cvetove. To je večplastni material. Pokrivanje strehe z mehkimi ploščicami je nekoliko lažje kot kovina, vendar bo trajalo dlje.
  Namestitev mehke strehe z lastnimi rokami

Membrane v mehki strešni napravi

Rolna strešna kritina, izdelana iz plastificiranega polivinilklorida, v kratkem času omogoča opremljanje velikih ravnih in nizkotlačnih streh. Zaradi tega na področju industrijske gradnje praktično ni tekmecev. Lastniki zasebnih stavb ne toliko vplivajo na hitrost dela, saj so odlična hidroizolacija in neizprosni odraz atmosferskih negativnih napadov. Prepričana "ravnodušnost" do ultravijoličnega, je zagotovila uvedbo modificiranih aditivov v formuli materiala. Nastane odpornost proti obrabi, saj so strešne kritine večkrat daljše od starejšega predhodnika - strešnega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty