środa, 10 października 2018

Polaganje plinskih silikatnih septalnih blokov

Priprava za zidani proces

V zasebni stanovanjski gradnji je praksa gradnje sten iz plinastih silikatnih blokov pogosta, ne da bi se zatekli k storitvam gradbenih organizacij. Konec koncev, lahko mnogi moški sami vgrajujejo zaklepanje vrat doma, ploščice tla in stene ter gradijo predel s plošče iz mavca. Podobno bo moška vztrajnost samostojno gradila stene in pregrade plinskih silikatnih blokov za hišo 1-2 tla in površino v načrtu 100-120 m2. Da bi to naredili, je dovolj, da imajo dovoljenja za gradnjo, stanovanjski projekt in majhno povezavo 3-4 ljudi, ki lahko držijo gradbeno orodje v svojih rokah.
  Polaganje plinskih silikatnih septalnih blokov

Glavni parametri blokov

Septalne bloke se odlikujejo z gladko površino, v kateri so velike votline. To vam omogoča, da vodne cevi namestite neposredno v steno, da naredite nevidne električne napeljave. Pregradni bloki zagotavljajo možnost postavitve keramičnih ploščic brez izravnave stene.
  Polaganje plinskih silikatnih septalnih blokov

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.
  Polaganje plinskih silikatnih septalnih blokov

Zidarski materiali

Kot je navedeno zgoraj, plinski bloki niso zelo močni, zato so za njihovo krepitev potrebne dodatne konstruktivne rešitve. Ojačitev sten v takih primerih velja za najboljšo možnost. Pripravljeni smo vam zagotoviti potrebno armaturo za krepitev betonskih betonskih zidov po ugodni ceni!

Kako položiti plinske bloke pri nizkih temperaturah?

Do danes je predlaganih več metod za izdelavo pene in plinskih blokov pri sobni temperaturi do -10 ° C. Govorimo o uporabi hitro utrjevalnih in hladno obstojnih lepil. Uporaba hitro utrjevalne lepilne sestave je usmerjena pozno jeseni, ko v dnevnem času ostane stabilna pozitivna temperatura.
  Polaganje plinskih silikatnih septalnih blokov

Cena je odvisna od številnih podrobnosti in dejavnikov vpliva, kot so:

  • stenski tip (nosilni ali notranji)
  • vrste uporabljenih blokov (gazirani beton, plinski silikat, ekspandirana glina, pena beton, trden blok)
  • stopnja zidarstva (upoštevana je možnost dekorativnih del)
  • vodilni časi
Polistiren beton je eden najboljših gradbenih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty