sobota, 13 października 2018

Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Kako uporabiti omet na steni.

Vsaka izdelava malte zahteva pripravo površine: čiščenje iz starih premazov, izravnavanje. Površina mora biti čista, suha, ravna.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Stene poravnajte z ometom

Če se pri vizualnem pregledu in preverjanju sten po pravilih in nivojih izkazalo, da so stene ukrivljene in jih je nemogoče popraviti z manjšimi popravili mavca ali kitov, se odločijo, da bodo stene z ometom ravno poravnale. Ko trkate stari ometni sloj pod stropom prostora in v krajih, kjer je električna napeljava spuščena v vtičnice in stikala, morate biti zelo previdni, da ne zlomite žic. Izklopite napajanje med razstavljanjem.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Metode izravnave površin

Uravnavanje površin z mešanico lahko izvedemo na dva načina: po suhi metodi, z uporabo suhih zidov in mokrega, z uporabo posebnih rešitev za mešanico. Mavčne rešitve se razlikujejo po svoji sestavi in ​​obsegu.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Kako kiti stene pod ozadje. Priprava zidov

Stene so urejene tako, da so enake, in tako lahko potem lepite tapete na njih. Toda dejstvo je, da je njihovo začetno stanje lahko tako slabo, da je lahko prezgodaj razmišljati o tem, kako zidati zidove, ker najprej morate v njih vtakniti globoke luknje, nato omet in šele nato iti naravnost v kiti. Zato vam priporočam, da se najprej seznanite s svojim prispevkom. Postopek priprave zidov za ozadje, v katerem je jasno predstavljen načrt za delo s stenami, in kit je le eden od korakov.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Tehnologija kit: upoštevajte majhne stvari

Kljub temu, da trg gradbenih materialov zdaj preplavlja z različnimi mešanicami, je bolje, da se suhe kite in jih razredčijo sami. To je posledica dejstva, da morate poiskati "svojo" skladnost. Nekdo bo bolj primeren za uporabo bolj tekoče verzije, nekoga kot debelejši. To velja za začetek in končno obdelavo kitov. Zmes je enostavna za pripravo: vlijemo prašek v katero koli primerno posodo in ga postopno razredčimo z vodo pri sobni temperaturi, neprekinjeno mešamo. Lahko uporabite gradbeni mešalnik. Količina končne mešanice je odvisna od količine dela, vendar upoštevajte, da se hitro suši.
  Kdaj uporabiti drugi premaz mavca

Glavne tehnične značilnosti mavčnih ometov "Rotband"

Za pravilno uporabo mavčnih ometov "Rotband" pred začetkom nanašanja ometa ali izravnave sten je koristno, da se seznanite s tehničnimi značilnostmi "Rotband".

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty