wtorek, 9 października 2018

Notranja zaključna kopel fotografija

  Notranja zaključna kopel fotografija

Dokončanje pralnice

Sodoben pralni prostor je tuš kabina, ki je opremljena z več polici za zlaganje majhnih dodatkov. Za razporeditev prostora za pranje je treba uporabiti materiale, ki ne vsebujejo vlage, na primer ploščice, samonivelirne talne plošče in ploščice. So trpežni in trpežni. Da obiskovalci kopalnice na ploščici ne zdrsnejo, je v pralni prostori potrebno uporabiti gumijaste podloge ali lesene nosilce.
  Notranja zaključna kopel fotografija

Izbira materiala za parno sobo ↑

Najpomembnejša stvar pri zaključku kopalnice je odločitev o materialu. Bolje je, da kopel ne dokončate z eno vrsto lesa: različne vrste je treba izbrati za različne kopalne prostore. Če želite to znova preveriti, si oglejte slike naprave te zgradbe, vnesite iskalnik "notranja kopalna fotografija".
  Notranja zaključna kopel fotografija

Zaključek parne kopeli Ruska kopel

Za parno sobo izberite pravilne listavce: aspen, breza, lipa, topol. Ta drevesa ne oddajajo smolnih snovi, se ne segrejejo in ne morejo goriti. Uporabljajo se tudi pri izdelavi vrat za kopalnice in savne. Takšne kamnine se hitro in dobro sušijo, kar je zelo pomembno za mikroklimo v kopeli.
  Notranja zaključna kopel fotografija

Kakšna mora biti notranjost kopalnice?

Preden začnete dekoriranje notranjosti kopeli, se zavedajte, da niso vsi materiali primerni za ta namen. Ker ima sprejem kopališča učinek na zdravje, ni priporočljivo izbrati materiala na umetni podlagi. Ideal, kot ste že razumeli, je les končni material, in naj bo po možnosti sesekljana iz hlodov, ne pa opeke.
  Notranja zaključna kopel fotografija

Stenske obloge

Odgovoriti bi moral biti na izbiro lesa za obloge. Iglavci so najbolj odporni proti razpadanju, toda ko so ogrevani, lahko sprostijo smolo. Zato jih je bolje uporabiti, ko pokrivajo garderobo ali pranje. Od listnatih vrst ima hrast največji upor, vendar je zmočen; Pomemben dejavnik pri izbiri podloge - estetska stran vprašanja. Cedar, hrast in jelša imata bogato temno barvo, medtem ko imajo macesen, gaber in smreka svetlejšo barvo.
  Notranja zaključna kopel fotografija

Glavno delo pri zaključku

Tradicionalno, notranjo dekoracijo kopel iz bara lahko razdelimo na več stopenj. Vsak ima svoje cilje, vendar vsi vplivajo na končni rezultat in predstavljajo en sklop nalog. Da bi dobili idealno idealno kopel, ki jo potrebujete:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty