czwartek, 11 października 2018

Fasadni omet na grelniku

Izbira materiala za izolacijo doma

Ko ste se odločili za ogrevanje fasade, najprej morate odločiti, kakšna bo toplotna izolacija vaše hiše, ker je toplota vašega doma odvisna od izbire izolacije, pa tudi od izbora drugih sestavnih delov izolacijskega sistema. V bistvu se kot izolacija uporabljajo naslednji materiali:
  Fasadni omet na grelniku

Izbira vrste izolacije za omet

Celoten seznam zaključnih del je običajno načrtovan vnaprej, zato je tudi v fazi izbire izolacije vredno razumeti lastnosti različnih vrst materiala, da jih omočite z uporabo pravilne tehnologije. Najpogosteje se kot material za toplotno izolacijo fasad uporablja polistirenska pena (polistirenska pena) in mineralna volna.
  Fasadni omet na grelniku

Vrste fasadnih izolatorjev za omet

Profilni trg ponuja različne ometne mešanice za obloge fasade. Vendar jo morate izbrati za določeno izolacijsko plast. Zunanja izolacija za mavčne stene je lahko polimerna ali mineralna volna. Minvat spada v skupino naravnih izolatorjev, ki ne gorijo, ne deformirajo in ne oddajajo škodljivih snovi.
  Fasadni omet na grelniku

Namestitev izolacije na fasadi hiše

Prva faza fasadne izolacije je priprava površine. Očistijo se z razkosanjem, umazanija, razpoke in druge napake se zapirajo, posušijo, prekrijejo antiseptiki in praškom. Dela se izvajajo v toplem vremenu.
  Fasadni omet na grelniku

Kaj je tople omet.

TSH je gradbena mešanica, ki ima toplotnoizolacijski učinek. Ima to sposobnost zaradi sestavin v svoji sestavi. Glavna sestavina materiala je porozno polnilo. Zahvaljujoč njemu, mešanica ohranja toploto v notranjosti hiše. Poroznost tukaj so zračni mehurčki, ki jih ima ta komponenta. Prisotnost zračnih mehurčkov in toplotni gradbeni material.

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty