wtorek, 9 października 2018

Zidarstvo abstraktno

  Zidarstvo abstraktno

Zidarski elementi

Opeke in kamni pravilne oblike so omejeni na šest strani. Spodnji in zgornji se imenujejo postelj, dve stranski pa sta večji - z žlico, dve stranski pa sta manjši - rob.
  Zidarstvo abstraktno

5. 2. Okrepitev opečnih zidov......................................................... 17

6. Obnova opečnih zidov z uporabo polimerov......................18 Zaključek.................................................................................... 20 Seznam virov..................................................................... 21

Kholodov Vladislav Evgenievich

Fakulteta za strojništvo in inženiring

Oddelek za kemijske proizvodne stroje in aparate

Posebnost "Oprema za kemično proizvodnjo in podjetja za gradbene materiale"

"Razvoj metod za zmanjšanje uničenja ognjevzdržnih zidakov termičnih enot"

Znanstveni svetovalec: doktorica znanosti, izr. Prof. Toporov Andrej Anatoljevič

Povzetek | Biografija || Knjižnica | Povezave | Poročilo o iskanju || Posamezni odsek

Povzetek končnega dela


  Zidarstvo abstraktno

Zidarska tehnologija 1 Predstavitev je pripravila: doktorica tehničnih znanosti, profesor A. Menylyuk, izredni profesor L.E. Lukašenko. - predstavitev

Predstavitev je bila objavljena pred 3 leti uporabnika Dmitry Samoshin
  Zidarstvo abstraktno

Načela dela

Osnovno ojačitveni strukturni elementi se lahko nahajajo na ravnini stene in v prečni smeri (globoko v zid). Različno razporeditev elementov določa smer obremenitve, ki deluje na steno med delovanjem stavbe.
  Zidarstvo abstraktno

Esej, kako narediti predstavitveno sliko

Dokumentacija o gibanju končnih izdelkov 13, storite kot abstraktno predstavitveno sliko. Obračunavanje proizvodnje po dejanskih stroških 13. Karakteristike obračunavanja proizvodnje pri uporabi računa 40 "proizvodnja izdelkov (del, storitev)" 13, povzetek kot slika uvoda. Računovodstvo končnih izdelkov na območjih skladiščenja in v računovodstvu 13. Značilnosti računovodstva izdelkov (gradenj, storitev) pri uporabi računa 46 "zaključeni koraki za nedokončano delo" 13. Računovodstvo in ocena dobavljenih izdelkov 13. Postal je prvi ruski izvajalec "Poje ptice" na odseku komorne glasbe v House of Composers (1970), Esej o tem, kako narediti predstavitveno sliko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty