poniedziałek, 8 października 2018

Ploščice postavite na tla z lastnimi rokami

  Ploščice postavite na tla z lastnimi rokami

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:
  Ploščice postavite na tla z lastnimi rokami

Priprava talne površine za polaganje ploščic

Z uporabo perforatorja (dobro ali preprosto izvijač s kladivom #), morate odstraniti svoje stare keramične ploščice s površine (razstavljanje), estrih in hidroizolacijo. Ko potrebujete dober kraj za ravnanje v vogalih. Če najdete vrzeli ali luknje, uporabite lepilo za ploščice in jih dobro zalepite. Če se to ne naredi, hidroizolacija ne bo dovolj močna. Za izolacijo s polistirensko peno.
  Ploščice postavite na tla z lastnimi rokami

Kako položiti ploščice na tla

Tako na primer postavimo ploščice na tla stranišča. Za glavno gradivo bomo uporabili granitno-keramiko velikosti 30 x 30 cm. Komercialne sorte, izberite barve glede na okus in hitro suho lepilo za ploščice. Širina šiva bo 4 mm, saj je to najbolj optimalna velikost za talne ploščice tega formata.
  Ploščice postavite na tla z lastnimi rokami

Razlika ploščice iz običajne keramike

Oba sta izdelana iz praktično iste tehnologije, vendar je ploščica bolj trpežna in bolj kakovostna - oziroma ploščice imajo veliko višjo ceno kot keramika. In vsa stvar je majhna razlika v proizvodni tehnologiji: keramika preprosto strežejo v visokotemperaturnem načinu peči, toda ploščice so tudi prekrite z glazuro, ki ima svoje prednosti.

Pripravljalna faza pred polaganjem ploščic

Postopek dodelave vključuje razpoložljivost določenih informacij. Vprašanje, kako pravilno ploščice v kopalnici je zelo pomembno. Obstajajo posebne video vaje, ki po pregledu, ki jih lahko dobite podrobna navodila ali se seznanite s temi podatki.
  Ploščice postavite na tla z lastnimi rokami

Torej, kje bomo začeli polagati ploščice?

Seveda v začetku pripravljamo stene. Pred nekaj desetletji, klešče, strokovnjaki za polaganje ploščic, tega operacije niso niti poznali. V času Sovjetske zveze so na ploščadi postavili ploščice, nivo zidov pa je bil odstranjen z malto, s čimer je bila nastavljena debelina sloja. To je bilo grozno, saj ni bilo mogoče storiti veliko časa, če je plast malte imela dostojno debelino. Kot je nekoč govoril: »Vesel sem, če dnevno izdelam dva kvadrata. In če ne, potem se bom vznemirila.«

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty