wtorek, 9 października 2018

Tehnologija betonskega betona

Kako narediti kravato z lastnimi rokami?

Če želite izvedeti, kako pravilno izdelati talne estrihe za začetnike, začnimo z najpreprostejšo možnostjo, ki vključuje nanašanje sloja do 30 mm. Mnoge od tega dela prestrašijo svojo zapletenost. Pravzaprav zahteva predvsem fizične stroške. Proces sam sega na dve osnovni veščini:
  Tehnologija betonskega betona

Faze priprave za glavno delo

Osnovna priprava površine

Stara estriha je razstavljena, še posebej, če že ima razpoke ali poškodovane kraje. Talne plošče se očistijo iz umazanije in prahu ter temeljijo. Prednamaza se vlije neposredno na tla in se po celotni površini izravnava z valjčkom ali ščetkami. Po tem bo trajalo do 5 ur, preden se prašek posuši.

Funkcionalni namen

Tla za beton - potrebna stopnja pri izvedbi gradbenih del in zlasti zaključnih del. Najprej z uporabo tega sloja lahko poravnate grobo bazo v stanovanju ali hiši. Posledično se na ravno površino dovajajo materiali različnih vrst, s skoraj nobenimi omejitvami: laminat, parket, linolej, preproga, samonivelirne mešanice. Skladno s tem zaključna plast, izdelana na vrhu surovega, bo omogočila daljšo oblogo.
  Tehnologija betonskega betona

Priprava tal za polaganje estriha

Preden nadaljujete s pripravo za estrih, pripravite podlago tla. Za to je potrebno predhodno očistiti kontaminacijo in po možnosti pripraviti. Da bi preprečili puščanje sosedov na tleh spodaj, kakor tudi puščanje cementnega želatina, je treba spojke stropa in vmesnika s stenami cementne malte zapečatiti. Če je tveganje puščanja odlično, potem morate narediti hidroizolacijo.
  Tehnologija betonskega betona

Talni estrih - tehnologija

Preden se pogovarjamo o tehnologiji talne estriha, se bomo poglabljali na tisto, kar je estrih. Estrih je posebna mešanica v zamrznjeni obliki, ki je trdna površina določene jakosti, ki je zasnovana za niveliranje zgornje ravnine tal.
  Tehnologija betonskega betona

Betonski estrih: namen in sestava

Potreben je betonski estrih za niveliranje podlage, da bi zaščitili površino pred učinki korozije in razpokanja. Priprava betonskega estriha je priporočljiva pri gradnji tal s toplo vodo. Estrih se uporablja tudi za povečanje toplotne izolacije podnožja, komunikacijskih zavetišč in namestitve potrebnega naklona na strop.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty