sobota, 13 października 2018

Napolnite stene in tla

  Napolnite stene in tla

Poudarki v proizvodnji betonskih tal

Beton je prejel priljubljenost med gradbenimi materiali za univerzalne lastnosti. V postopku proizvodnje tal, morate izbrati pravo znamko betona. Žigi so na splošno trajni in so izbrani glede na nadaljnji namen plošč.
  Napolnite stene in tla

Polnjenje monolitnih betonskih konstrukcij, tal in stebrov

Polnjenje stebrov in stropov za pridobitev betonskega monolita se lahko zahteva, če projekt gradnje ne dovoljuje uporabe standardnih konstrukcij, proizvedenih v oddaljeni proizvodnji. V takih primerih ostaja le priložnost, da oblikujemo monolitne strukture s konjugacijami, ki lahko zaradi vertikalne in horizontalne porazdelitve sil sprejemajo znatne obremenitve.
  Napolnite stene in tla

Opažni, odstranljivi in ​​nepovezljivi

Opaž je oblika za prelivanje betonske mešanice, ki se uporablja pri gradnji betonskih in armiranobetonskih konstrukcij: temeljev, sten, stropov vmesnega stropa. Opažje omejuje prostor za izlivanje betona, znotraj je nameščena in pritrjena armaturna kletka. Beton je zelo težek material in med polivanjem povzroča veliko pritiska na opažu, zato mora biti zelo močan, drugače pod pritiskom betona pa bo pri vlivanju porušil ali izgubil želeno obliko, zato bo beton puščal ali izkrivljal obliko konstrukcije.
  Napolnite stene in tla

Ogrevanje sten in podov žagovina

Gradnja okvirja pogosto postavlja vprašanje zmanjšanja stroškov gradnje, zato se postavlja vprašanje, kako lahko prihranite pri izgradnji okvirja za končno obdelavo? Eden od možnih načinov za zmanjšanje stroškov gradnje okvirne hiše je lahko uporaba žagovine ali ostružkov kot izolacija, postavljena v stene okvira prihodnje hiše. Glede na to, da je za hišo s površino 50-80m2 potrebna količina izolacije za polaganje sten 35-50 kubičnih metrov, prihranek pa je 60-90 tisoč. v primerjavi s kamnato volno. Nekateri uporabniki razmišljajo o uporabi žagovine za izolacijske stene okvira, zaradi okoljevarstvenih razlogov.
  Napolnite stene in tla

Opažni materiali

Do danes razvijalci za stavbe različnih vrst uporabljajo opaž iz jekla, aluminija, plastike in lesa. V nekaterih primerih se za izdelavo kalupa uporablja več materialov, saj se lahko pod tlakom napolnjene raztopine preprosto zlomi ali upognejo stene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty