wtorek, 9 października 2018

Delo s ploščicami

  Delo s ploščicami

Kako pripraviti stene za ploščice?

Če želite začeti, preverite navpične stene s črtico in pravili. Če imajo zidovi velike odstopanja od navpičnice, pa tudi velike razpoke, nato pa pred pričetkom polaganja ploščic je potrebno stene z gladko cementno malto (1/5).
  Delo s ploščicami

Torej, kje bomo začeli polagati ploščice?

Seveda v začetku pripravljamo stene. Pred nekaj desetletji, klešče, strokovnjaki za polaganje ploščic, tega operacije niso niti poznali. V času Sovjetske zveze so na ploščadi postavili ploščice, nivo zidov pa je bil odstranjen z malto, s čimer je bila nastavljena debelina sloja. To je bilo grozno, saj ni bilo mogoče storiti veliko časa, če je plast malte imela dostojno debelino. Kot je nekoč govoril: »Vesel sem, če naredim dva kvadrata na dan. In če ne, potem sem razburjen. "
  Delo s ploščicami

Kako naložiti stene in talne ploščice. Kako izbrati lepilo za ploščice in kako ga pripraviti.

Soočanje z delom na splošno in zlasti polaganje lastnih roka imajo številne posebne značilnosti.

O knjigi "Tiling DIY"

Ta knjiga bo postala nepogrešljivo orodje za tiste, ki se želijo naučiti, kako samostojno ploščati različne sobe. Katere vrste keramičnih ploščic? Katere značilnosti tega gradiva je treba pri izbiri upoštevati? Katere ploščice naj izberejo za določeno sobo? Katere tehnologije je treba uporabiti za pridobitev strokovnega rezultata? Boste našli odgovore na ta in še veliko drugih vprašanj, ki se lahko pojavijo pri pripravi na delo s ploščicami in v postopku njegove namestitve na straneh te publikacije. Postopen opis vseh dejanj in ilustrativnih ilustracij bo pomagal rešiti vsak problem, povezan s ploščicami.
  Delo s ploščicami

Suhe mešanice za polaganje ploščic

Ta kategorija je najbolj zastopana na trgu. Suhe mešanice za delo s ploščicami lahko uporabimo za mokro polaganje (ploščice, keramične ploščice, naravne materiale za dodelavo) in suhe (tlakovanje plošče). Namenjen je oblogi različnih površin in jih združuje z eno skupno stvar - dostavljeno v vrečah v suhem stanju.

Porcelan ploščice.

Keramična ploščica je na sodobnem trgu s katerimi se soočajo tudi keramične ploščice, je zelo priljubljena. Ta vrsta materiala za oblaganje posnema naravni kamen. Keramična granitna ploščica je okolju prijazna, vzdržljiva, odporna na obrabo in vlago.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty