wtorek, 9 października 2018

Kako vlije strop kleti

  Kako vlije strop kleti

Zunanja ureditev kleti

Za gradnjo groba se lahko uporabljajo različni gradbeni materiali, kot so les, beton, naravni kamen, opeka ali plošče z njihovim nadaljnjim polnjenjem. Klet se lahko uporablja kot običajno shrambo. Preko podlage kleti se prekrivajo v obliki talne plošče na predhodno sestavljenih tramovih in na vrhu prekrita z izolirnim materialom.
  Kako vlije strop kleti

Kako narediti kletni strop: orodja in materiali

Pravilna tehnologija izdelave stropa za klet je zagotovilo, da kondenzacija ne bo poravnana na stropu. Obstaja več različnih načinov za oblikovanje zgornje meje, vendar strokovnjaki priporočajo, da začnejo poslovati s polno močjo in tako doseči tako zgornjo mejo, ki bo več let uspešno opravila svoje najpomembnejše funkcije.
  Kako vlije strop kleti

Podzemna klet pod tlemi hiše

Priporočljivo je urediti klet v srednjem prostoru podzemlja, tako da ima njena stena možnost stika s svežim zrakom. Na napravi kleti v podzemlju je treba notranjo podlago ometati.
  Kako vlije strop kleti

Zagotovite prezračevanje

Garažo s kletjo je treba zagotoviti zanesljivo prezračevanje. V kleti, pod garažo, se zaradi temperaturne razlike nujno kopiči kondenzacija. Poleg tega delovanje avtomobila vodi do emisije izpušnih plinov. Da bi ohranili hrano v takih razmerah, mora biti klet mora biti opremljena s prezračevalnim sistemom.
  Kako vlije strop kleti

Klet: vrste in namen ↑

V kleti lahko shranite skoraj vse izdelke. Glavna prednost te stavbe v primerjavi s preprostim skladiščnim prostorom je dejstvo, da lahko vsebuje soljeno in sveže sadje in zelenjavo ter vse vrste konzerviranja. Skozi celo leto je temperatura v kleti blizu 5-7 stopinj Celzija, kar je primerljivo s temperaturo znotraj hladilnika kot celote.
  Kako vlije strop kleti

Kako betonirati strop kleti?

Naredi ojačitev. Ker okovje ustreza stari cevi za vodo ali dolge palice (to je odvisno od površine prekrivanja). Če so dimenzije klete velike (več kot 3 metre na obeh straneh), nato postavite nosilni element v središče - močan kot, žarek, kanal, pritrjena je tudi armaturna kletka. Sam okvir je izdelan v obliki rešetke palic (cevi) s celico 10-15 cm, robovi palic (cevi) pa položimo preko stranskih sten kleti, t.j. vsa gradnja leži na stenah. Med elementi okvirja so povezani z varjenjem ali žico - če obstaja osrednji oporni element, so z njim povezani priključki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty