środa, 10 października 2018

Cementna malta za cementno malto

  Cementna malta za cementno malto

Tehnologija mavčnih stropov

Če se sami odločite za popravilo stropa z ometom, morate pred začetkom dela pripraviti prostor in površino.
  Cementna malta za cementno malto

Priprava površine

Da bi zagotovili, da se omet po uporabi zmesi trdno drži na površini, se ne razpoči in se ne razpade, mora biti površina pravilno pripravljena.
  Cementna malta za cementno malto

Predhodna faza (za kritično neravne površine): stropni omet

Mavecni strop - proces, za katerega je značilna visoka delovna intenzivnost. In čeprav obstajajo številne različne metode za odpravo nepravilnosti v stropu, je izravnavanje stropa z ometom še vedno pomembno. In če se razlika v razponu približa 5 cm, potem je to edina možna rešitev pri pridobivanju visokokakovostnih popravil.
  Cementna malta za cementno malto

Mavčna stena priprava stropa za omet

In kako ometati stropi mavčnih plošč? Tako kot katera koli druga, bo edini način priprave površine drugačen. Najprej odločite: ali morate skriti glavne napake ali narediti površino gladko? Glede na to izberite način priprave zgornje meje: hitra metoda je primerna za lepljenje reliefnih ozadij in dekorativno obdelavo s kitom. Za pripravo suhih zidov za barvanje skrbno obdelujte površino, da se izognete nepomembnim pomanjkljivostim.
  Cementna malta za cementno malto

Cena in stroški dela

Stropni omet ni le eden od najbolj stroškovno učinkovitih, temveč tudi ena od najtežjih vrst gradbenih del, tako da rezultat ni frustrirajujši, zato je bolje, da jih izvedemo osebi, ki ima določene izkušnje. Če niste prepričani v svoje sposobnosti, pustite ta poklic za poklicne ometače.
  Cementna malta za cementno malto

Prvi znaki napak in začetek popravila.

Napake pri napakah pri risanju.

Te težave se pojavijo v kratkem časovnem obdobju brez očitnega razloga. Ko opazite razpoke ali razlitje površine, nadaljujte z oceno kompleksnosti. Tapnite površino s kladivom ali kladivom, hodite s starimi lopaticami. Primarna naloga je, da odstranite kosove ometa s stropa, ki ne držijo dobro. Dolgo so bili olupljeni in med njimi in bazo sta nastala zračna praznina. Take kraje določi gluh zvok. Za majhno območje je dovolj, da odstranite šibko površino, ki pokriva površino, z raztopino s finim peskom ali kiti. Prepričajte se, da je pred nanosom nove površinske površine. To bo znatno povečalo njegovo oprijemljivost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty