niedziela, 7 października 2018

Kolikšna je zamenjava strehe v zasebni hiši

  Kolikšna je zamenjava strehe v zasebni hiši

Najpogostejše razčlenitve in približni stroški dela

Najprej morate razumeti terminologijo, pomagati kompetentno komunicirati s strokovnjaki in podrobneje opisati problem. Ko govorimo o strehi, pomenijo zgornji del stavbe, ki opravlja prevoz, varčuje z energijo in mnoge druge funkcije. Če gre za streho, potem to pomeni strešni konec, zunanji element, ki opravlja zaščitne in dekorativne funkcije. Vse vrste strešnih popravil lahko povzamemo, kot sledi.

Odločili smo se za izvajalca, cena popravila strehe

Zato mnogi lastniki hiš in zasebnih hiš zaupajo izvajalcem, ki bodo opravljali svoje delo, kot bi jih morali. Predstavnik gradbenega podjetja praviloma prihaja na stranko na dan klica ali naslednji dan, pripravi oceno stroškov na podlagi trenutnega stanja objekta.
  Kolikšna je zamenjava strehe v zasebni hiši

Odprava posrednih vzrokov za napako

Najprej morate ugotoviti vzrok napake. Če je tesnost strehe prekinjena s potopitvijo podpornega okvirja iz teže snega in ledu, bodo potrebni dodatni ukrepi za njegovo krepitev. Zamenjajte lesene elemente nosilne konstrukcije, ki so zlepljene v gnilobo, z dodatkom togosti z namestitvijo nosilcev in kovinskih plošč. Pod vsemi pogoji je enakomerno opremiti prostornino pod streho z zadostnim prezračevanjem.
  Kolikšna je zamenjava strehe v zasebni hiši

Začetek popravil

Popravilo doma ne dopušča površnega pristopa. Vsa dela je treba opraviti temeljito in v dobri veri. Ni priporočljivo, da popravljate streho države, ne da bi imeli specializirano znanje. Če želite obnoviti streho, se obrnite na mojstre naše borze. Naši strokovnjaki delujejo v okrožjih Moskve in Sankt Peterburga. Prednosti naročanja dela z nami:

Let's povzamemo rekonstrukcijo

Kot ste že videli, je rekonstrukcija strehe in njene prostornine v veliki meri odvisna od stopnje poškodb, v nekaterih primerih je dovolj, da preprosto zamenjate strešno kritino, če pa je strešni sistem v nezadovoljivem stanju, lahko delo kot popolna demontaža celotne strehe, ki nadomešča lesene elemente z več trajni, prestrukturirani modeli. Najpogosteje se izvajajo obnovitvena dela za streho zasebne hiše, kot so delna zamenjava elementov sistema nosilcev in prevleke, zamenjava ali popravilo strehe, izolacija in hidroizolacija, ožičenje prezračevalnega sistema in rekonstrukcija, da bi zgradili stanovanjsko podstrešno sobo.
  Kolikšna je zamenjava strehe v zasebni hiši

Popravilo strehe iz mehkih materialov

Med nepopolno zamenjavo mehke strehe se poškodovano območje razreže na estrih, na mestu izrezanega odseka pa se položi nov premaz z uporabo plinskih gorilnikov in bitumna v tekočem stanju. Prepričajte se, da gredo skozi vse spoje s tekočo smolo. Ti ukrepi bodo vašo streho zaščitili pred driblingom in povečali vodoodpornost na splošno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty