piątek, 12 października 2018

Pregledi hišnih mineralnih hiš

  Pregledi hišnih mineralnih hiš

Vse je še slabše. Vendar ne smete obupati ↑

Takšno vprašanje se pogosto sliši. Tehnologi priznavajo: ni idealne izolacije za gradbene objekte. Svetovni proizvajalci delajo na tem, da pritegnejo vse vrste znanstvenih sil. Ampak žal, je trenutni izolacijski material na trgu še vedno nepopoln. Vsakdo ima prednosti in slabosti. To je treba upoštevati pri konstrukciji in razporeditvi izolacijskih struktur vseh vrst.
  Pregledi hišnih mineralnih hiš

Primerjava s peno

Torej, pena je ugodna s preprostim sistemom za namestitev: pogosto je preprosto lepljena na stene s pomočjo posebnega lepila ali dodatno okrepiti s glivami, kar tudi ni drago. Upoštevati je treba, da bo pena desetkrat slabša od mineralne volne kot mineralne volne, tako da je vsaj izolacija stropa boljša za izdelavo mineralne volne, ki delno odstrani ogreto vlago iz prostora. Druga prednost, prednost in glavno orodje privlačnosti je poceni tako pena kot tudi njena namestitev. V splošnem najpogosteje v sporu daje prednost peni ali mineralni volni drugi, saj se nanaša na negorljive materiale, kar pa ne velja za plastično peno. Pomemben argument pa so izolacijske lastnosti.

Kaj je toplejše od pene ali mineralne volne

Tehnične lastnosti obeh materialov imajo skoraj enako toplotno prevodnost. Upoštevati je treba, da je v primerjavi z mineralno volno, izdelano v obliki blokov. Valjani mineralni material je bistveno slabši od pene. Razširjeni polistiren ima celično strukturo, zaradi česar ohranja toploto v stavbi.
  Pregledi hišnih mineralnih hiš

Merila za ocenjevanje mineralne volne in pene ↑

Za takšne lastnosti materialov za toplotno izolacijo so zainteresirani kupci, to je lastnik stanovanjske ali poslovne lastnine, hiše v izgradnji ali majhna koča, in sicer:

Osnove strešne izolacije z uporabo mineralne volne

Minutu v procesu izolacije je treba položiti med zaboj in streho. Mineralna volna, še posebej bazalt, je idealna za strešno streho, za njeno uporabo pa lahko zahtevajo dodatne ukrepe, ki preprečujejo njegovo stiskanje.
  Pregledi hišnih mineralnih hiš

Prednosti in slabosti podjetja Minvata

Za varčevanje se uporablja Minvatu za fasadno izolacijo. Izolacija je lahka in enostavna za namestitev, zato se uporablja za izolacijo lesene hiše, ne samo novih, ampak tudi starih stavb. Toplotna izolacija mineralne volne od zunaj je odlična zaščita sten lesene konstrukcije od zunanje izpostavljenosti sončni svetlobi, vlage in mehanskih poškodb.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty