poniedziałek, 8 października 2018

Vrtni zamah naredite sami

  Vrtni zamah naredite sami

Značilnosti samoupravnih zamahov

Če lastnik primestnega območja ob obisku trgovine z vrtnim pohištvom ni dobil prodaje na gugalnici, najverjetneje brez popusta in priložnost za nakup tega dizajna po nizki ceni, bo imel željo, da bi ga zgradil sam. Za takšne situacije je pomembno poznati algoritem ukrepov in seznam potrebnih orodij.
  Vrtni zamah naredite sami

Kateri zamah je boljši: leseni ali kovinski?

Razpon materialov, iz katerih lahko naredite vrtni zamah, ni tako dober, večinoma les, kovina ali plastika. Upoštevajte prednosti teh variant vrtne gugalnice:
  Vrtni zamah naredite sami

Izbira mesta za načrtovanje in namestitev

Preden začnete ustvarjati skico, morate odgovoriti na dve vprašanji: kje bo nameščena struktura in kdo je namenjen? Odvisno od odgovorov pripravite oceno, pripravite risbo vrtnega gugalnice, poberi orodja in material.
  Vrtni zamah naredite sami

O kovinskih nihanjih

Njihove lastne gugalnice so najpogosteje iz lesa: dražje, udobnejše in lažje delo. Če pa, recimo, opremimo igrišče za ves svet, potem potrebujemo bolj trdovraten in ognjevaren dizajn, tako da se ne bi bilo treba vsakodnevno odrivati ​​in huligani, ki pa žal ne bodo prevesti, bi bilo težko poškodovati zamah. V takem primeru - na sl. Spodaj je risba klasične, tako rekoč, ladjedelske kovinske gugalnice: cevi, kotiček, trak, žica, s krošnjami. V prihodnosti bomo posvečali večjo pozornost lesenim gugalnicam, razen če je za krepko potrebna kovina: za športni kot mladi, itd.
  Vrtni zamah naredite sami

Določimo načrt in namen

Če ste duševno pripravljeni za samo-konstrukcijo lesenega vrtenja, je čas, da prideš v posel. Za začetek se moramo odločiti, kakšen zamah želimo videti na naši spletni strani. Obstaja veliko možnosti. Za ogled vrta na fotografiji je vredno pogledati na internetu in videli boste veliko različnih oblik in rešitev. Vendar pa je glede na funkcionalnost gugalnica lahko razdeljena na samo tri glavne skupine: za otroke, za družinske počitnice, za verande in arbore.
  Vrtni zamah naredite sami

Kako določiti velikost?

Od katere kategorije je namenjena stavba, je njegova velikost odvisna. Odvisno od vaših želja in družinskih pogojev, je zamah mogoče za odrasle. Izdelani so v obliki udobne klopi ali zibelke, opremljene s krošnjami, okrašenimi z mehkimi blazinami. Gostje starejših generacij, ki se nekoliko pomikajo v udobnem kavču, bi z veseljem vodili pogovor na skodelici čaja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty