sobota, 17 lutego 2018

Kovinska okna

Steklena plošča DS - nova steklena plošča!

V našem delu uporabljamo inovativno dvojno zastekleno okno "DS Heat-Glazing" , zaradi česar bodo vaša okna še boljša, da se pozimi ohladijo in poleti ohladijo. Več o tem

Kakšno je kovinsko-plastično okno:

  • Profil Rehau z možnostjo laminiranja v barvi, ki jo potrebujete,
  • izolacijsko steklo (debelina stekla 4 mm),
  • Rehau tesnila,
  • Roto okovja.
Naši kovinski-plastični okni imajo naslednje indikatorje: zvočno izolacijo, prijaznost do okolja, kot tudi vzdrževanje temperaturnega razpona med ulico in prostorom.
  Kovinska okna

Kovinska okna

Tradicionalni leseni okenski modeli so neizprosno iztisnjeni s plastičnimi okni. Priljubljenost oken PVC je mogoče razložiti s tako očitnimi prednostmi, kot so trajnost, zanesljivost, praktičnost in enostavnost uporabe, nizki stroški plastičnih oken. Plastična okna služijo že več let in ne zahtevajo kompleksnega vzdrževanja.

Prednosti plastičnih oken

Omeniti velja, da imajo plastična okna številne nedvomne prednosti. Najprej je polna tesnost z močnim ohranjanjem toplote in zagotavljanje dobre zvočne izolacije. Poleg tega so po mnenju strokovnjakov taki modeli neškodljivi za zdravje, saj so izdelani iz posebne okolju prijazne plastike.
  Kovinska okna

Kovinska okna in njihova notranja struktura

PVC profilna okna se imenujejo plastika, tako pogosto kot kovinsko-plastična. In kaj je resnica? Obe imeni sta pravilna, druga pa bolj natančna, ker gradnja takšnih oken pravzaprav uporablja kovino.
  Kovinska okna

Kovinska okna VEKA v Moskvi

Glavna merila za zanesljivost podjetja so potrdila o kakovosti in skladnosti, ki jih mora proizvajalec pridobiti v javnih zavodih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty