czwartek, 15 lutego 2018

Zgornja meja videoposnetka

  Zgornja meja videoposnetka

Pritrditev materiala na okvir ↑

Ko je zgrajen kovinski okvir, je treba nanjo priložiti kartonske plošče. To je zapleten postopek, katerega izvedba bo razdeljena na več stopenj:

Izdelava okvirja drugega nivoja dvostopenjskega stropa.

Pritrdite okoli oboda vodilnega profila prostora 27 * 30 mm. Pritrdite na nožni noht 6 * 40mm (če stena ni zelo močna, lahko uporabite 6 * 60mm).

Naprava je obesila stropno mavčno ploščo

Ker je drywall edinstven material za dekoracijo, ga je mogoče uporabiti na različne načine. Torej se lahko uporablja za preprost enostopenjski strop brez kakršnihkoli oblikovalskih elementov (preprost in znano naravnost) in večstopenjski strop s krivuljami, prehodi, nišami ali projekcijami.
  Zgornja meja videoposnetka

Razvoj osnutka zgornje meje in izbira načrta

Izbira dizajna in materialov, predvsem, je odvisna od pogojev prihodnjega delovanja. Poletne hiše so običajno prostori, ki se uporabljajo le za določen del leta. Zato, da ogrejte strop ali da je zvočno odporen na takem mestu, nima nobenega smisla. Poleg tega so takšne zgradbe pogosto izpostavljene plesni in plesni, pa tudi pogosto uničijo žuželke in glodalci.
  Zgornja meja videoposnetka

Kaj je potrebno pri delu?

Ko je načrtovana izdelava stropa, je potrebno vnaprej pripraviti materiale in orodja. Iz orodij bodo potrebna naslednja imena:
  Zgornja meja videoposnetka

Začetek in priprava

Na koncu, da bi dobili nekaj podobnega kot strop v suhem zidu, medtem ko to počnete sami, kot je na sliki, morate slediti spodaj navedenim navodilom in vse je dobro.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty