wtorek, 13 lutego 2018

Vgradnja okenske police in PVC pobočij

  Vgradnja okenske police in PVC pobočij

Namestite PVC okensko polico sami: pripravite okensko odprtino

Pri gradbenih delih in popravilih brez pripravljalnega dela ne morete storiti nikjer drugje, tudi pri namestitvi PVC okenske police. Tukaj je skoraj vse, kar je normalno - čiščenje spodnjega dela okenskega odprtina iz razbitin, ki so ga po razstavljanju starega okenca ali okna odstranili, skrbno obdelamo površino in pustimo, da se posuši.
  Vgradnja okenske police in PVC pobočij

Namestitev oken in pobočij

Window pragovi in ​​pobočja je mogoče namestiti hkrati z namestitvijo okna, in po nekaj časa. Montažna dela se izvajajo v naslednjem zaporedju:
  Vgradnja okenske police in PVC pobočij

Zakaj priporočamo izdelavo sendvič plošč?

Ker je to troslojni material - lahka izolacija med dvema plastema trajne plastike. Te tri plasti zagotavljajo odpornost na mehanske poškodbe, zanesljivo tesnost in odlično toplotno izolacijo. Visoke toplotne izolacijske lastnosti plošče dajejo srednji sloj ekstrudiranega ali polistirena iz pene. Je negorljiv in ima zelo nizko toplotno prevodnost (0,041-0,045 m2 / K)

Namestitev oken in pobočij oken: procesne funkcije

Preden nadaljujete neposredno z namestitvijo okenskega okvira z lastnimi rokami, je potrebno izvesti ustrezne meritve z uporabo merilnega traku. Na okensko polico se je položilo gladko in dizajn je bil harmoničen, zato je bolje označiti črto s preprostim svinčnikom. Črta mora biti strogo vzporedna z dnom okenske enote.
  Vgradnja okenske police in PVC pobočij

Profesionalna montaža plastičnih oken. Skrivnosti spretnosti

1. Namestitev PVC oken v primeru zamenjave se začne z razstavljanjem starih okenskih sistemov, ki so na sredini žagani s krožno žago ali žico. Potem se okvir s pomočjo nosilca odstrani iz okenske odprtine, pri čemer se mesto pristanka novega profila očisti iz ometa, opeke itd. Ni pomembno, katera okna so zamenjana: lesena ali plastična.
  Vgradnja okenske police in PVC pobočij

Kakšne so pobočja in okensko plastično okno?

Prvič, namestitev okenskih opor in pobočij vam bo pomagalo, da bi bila oblika bolj nepredušna. Izogibali se boste osnutkom, lahko boste zaščitili montažno peno pred vplivi zunanjih dejavnikov, kar bo gradnji omogočilo, da traja dlje. Na pobočjih bo okno bolj natančno, lahko ga okrasite za celoten slog sobe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty