czwartek, 15 lutego 2018

Načini polaganja laminatne fotografije

  Načini polaganja laminatne fotografije

Neposredni polaganje laminata

Če so okna nameščena na isti steni prostora, je priporočljivo uporabiti neposredno laminatno polaganje vzdolž smeri sončne svetlobe, kot je na sliki, tako kot med polaganjem, bolj vidni so panelni sklepi, ki bodo pokvarili celoten videz. Polaganje čez svetlobo je dobro, če ima prostor majhno širino. S to razporeditvijo laminiranih plošč lahko vizualno razširite ozke prostore, ki dajejo volumen, kot je na sliki.
  Načini polaganja laminatne fotografije

Podloga in izolacijska plast

Pri izdelavi plošč se pogosto uporabljajo specializirani impregnirani papirji, ki se pogosto uporabljajo za poceni, mehki les ali plošče, ki so nastali s stiskanjem lesnih odpadkov. Zato je neželeno, če je laminat v neposrednem stiku s površinami, ki lahko sproščajo vlago. Vsakdo, ki želi postaviti svoje laminatne talne obloge, mora upoštevati, da je treba med starimi in novimi betonskimi tlemi položiti parno pregrado, ki lahko absorbira vlago. Taka plast je lahko difuzna membrana ali preprost polietilen, katerega debelina je 200 mikronov.

Priprava osnove za polaganje laminata

V primerjavi z drugimi tlaki je laminat bolj kapricičen in zahteven za pripravo temeljev: mora biti popolnoma brezhiben, gladek in enakomeren. Kot osnovo za laminirano tla običajno služijo:
  Načini polaganja laminatne fotografije

Potrebna orodja in oprema

Prav tako morate prebrati navodila za polaganje prevleke, ki je v vsaki embalaži, in zagotovite, da so na voljo potrebna podporna orodja:
  Načini polaganja laminatne fotografije

Vredno podlago za laminirana tla

Zahteve za polaganje baze

Laminat je nabor večslojnih plošč, opremljenih na vseh štirih straneh s posebnimi ključavničnimi sistemi. Naprave, ki se zaprejo s klikom, pospešijo in poenostavijo delo, vendar pa morajo pri pripravi prostorov za ureditev posebno pozornost pri obdelovalcih.
  Načini polaganja laminatne fotografije

Polaganje laminata diagonalno.

Če želite to narediti, začnemo sestaviti matriko ne iz nekega stene ali kota, temveč iz sredine sobe. To je od sredine! Za začetek bomo zbrali nekaj vrstic, ne da bi jih povezali skupaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty