poniedziałek, 12 lutego 2018

Polaganje laminatov

  Polaganje laminatov

Stroški pripravljalnega dela

Potrebno je osvoboditi prostor sobe iz pohištva in drugih predmetov, odstraniti stare talne obloge in podstavek. Nadalje se določi stopnja poslabšanja tal, mora biti čim gladka in popolna. Če ima tla dobro podlago, bodo stroški bistveno manjši. V nasprotnem primeru obstaja več možnosti za izravnavo površine in njihove ocenjene stroške:

Polaganje laminatov v Moskvi. Kaj vpliva na ceno

Pomembno vprašanje pri popravilu tal je strošek materiala in storitev. Seveda imajo vsi materiali svojo ceno, nekateri so cenejši - drugi so dražji. Če potrebujete polaganje laminata, katere cena je povsem sprejemljiva, se obrnite na mene.

Je laminat na linoleju ali parketu, ali je možno?

Odgovor je: da, to je povsem sprejemljivo, saj lahko postavite laminat na katero koli ravno, trdo površino na linoleju, na parket itd., Medtem ko cena namestitve ostane enaka. Sprejmem našo statistiko, 65% ljudi, preden začnejo polagati, zapusti staro tla.

Značilnosti vgradnje talnih oblog

Da bi se izognili negativnim posledicam v procesu polaganja laminatov, je pomembno, da pri izbiri blagovne znamke talne obloge ne naredimo napake. Za različne prostore, na primer za kuhinjo in dnevno sobo, se uporablja material različnih trdnosti in debeline.
  Polaganje laminatov

Kaj je laminat?

Laminat je danes eden izmed najbolj priljubljenih talnih oblog. Zunaj je podoben parketu, vendar je cenejši, bolj odporen proti obrabi. Laminat je plošča debeline 6-11 mm, dolžine 1200 mm in širine 200 mm. Te plošče sestavljajo več plasti, ki vsak izvaja svojo funkcijo. Laminat ima nedvomne prednosti: trpežnost, dobra toplotna in zvočna izolacija, zadostna odpornost na vlago, različne barve odtenkov.
  Polaganje laminatov

Cena polaganja laminata v Voronežu

Pred polaganjem laminata je potrebno opraviti pripravljalno delo. Vključujejo odstranjevanje starega premaza in izravnavo tal, da po potrebi ohranijo potrebna odstopanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty