sobota, 17 lutego 2018

Visoka gradnja

  Visoka gradnja

" " - " ,, , "

. (495) 107-91-50, 621-80-48, 621-64-29, e-pošta: abok@abok.ru " " - ,, -,,, ,, , :,, ,, ,,, . , " ", " "," ". , .
  Visoka gradnja

Faze gradnje visokih stavb

Pred začetkom gradnje je potrebno iti skozi več stopenj načrtovanja visokih stavb, izpolnjevati vse potrebne standarde in jih dosledno odobriti v regionalnih primerih. Vse podrobnosti projekta morajo izpolnjevati tudi zahteve kupca, v vlogi katere je lahko vladna agencija ali posameznik.
  Visoka gradnja

Temelji visokih zgradb

  • Domov /
  • Novice /
  • Temelji visokih zgradb
Visoke stavbe so v izgradnji že skoraj sto let, vendar še vedno ni jasne razvrstitve na svetu. Če so v New Yorku, Tokiu ali Šanghaju nebotičniki zgrajeni iz izključno gospodarskih razlogov (predrago zemljišče), v Evropi, Rusiji ali Združenih arabskih emiratih obstajajo nekoliko drugačni razlogi - prihajajo v ospredje osebne ambicije ali vprašanje političnega ugleda. Lahko si vzamete podobo s slavnimi staljinističnimi nebotičnicami, od katerih je najbolj znana - glavna stavba Moskovske državne univerze z višino 239 metrov spire - skoraj pol stoletja je bila najvišja stavba v Evropi in zadela Guinnessovo knjigo rekordov.

Javna območja

Razvijalec je poskrbel tudi za udobno ureditev javnih prostorov. Projekt hiše zagotavlja skladiščne prostore za invalidske vozičke, varnost in prostor za Vrba.
  Visoka gradnja

Putin bo danes 15. na vrsti "Straight Line"

Dan pred oddajanjem je prišel približno 2 milijona vprašanj. Po mnenju tiskovnega sekretarja vodje države, Dmitrija Peskov, ljudje so večinoma zaskrbljeni zaradi težav stanovanjskih in javnih služb ter zdravstvenega varstva.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty