piątek, 16 lutego 2018

Fasadna popravila

  Fasadna popravila

, . - , , ,, .

Popravilo ometane fasade s 300 r / m2

Mavecane fasade pogosto potrebujejo popravila. To je posledica videza na površini različnih madežev, izsušenosti, luščenja posameznih kosov mavca, razpok različnih porekel in lukenj.
  Fasadna popravila

Preurejanje fasade

Redekoriranje fasade stavbe omogoča strukturi, da vrne svoj prvotni videz in izboljša zaščitne lastnosti sten. Pogosto plezalci na višini. Popravilo fasadne obloge je lahko precej zapleteno, na primer pri popravljanju sten fasade stavbe, ki ima zgodovinski pomen.
  Fasadna popravila

Popravila kozmetičnih ali večjih?

Preden začnete popravljati fasado, je treba določiti obseg njegove (fasadne) poškodbe, odvisno od tega, katera dela lahko imajo kompleksen ali kozmetični značaj. Seveda je druga možnost videti bolj priporočljiva, in to je logično, ker Ne zagotavlja obsežnih stroškov dela in financiranja.
  Fasadna popravila

Obnova zgodovinskih stavb

Poseben problem je popravilo fasade stavbe z zgodovinsko vrednostjo. Da bi prihranili denar, popravljamo stene hiš, ki sodijo v kategorijo starih, izvedemo z zamenjavo zgodovinskega apnenčastega sloja s cementnimi plastmi. Rezultat tega "popravila" - razpoke na sprednji strani hiše. Obnova fasade stare hiše zahteva drugačen, bolj temeljit in premišljen pristop in seveda uporabo ustreznih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty