niedziela, 11 lutego 2018

Odstranitev stare hiše

Kako lastnikom pripraviti hišo za analizo?

1) Preden razstavite hišo, ga morate prekiniti. Izpad električne energije, če je merilnik v hiši, lahko opravi samo pooblaščeni električar. Če je hišo dobavljen plin, je treba stopiti v stik z regionalno plinsko industrijo. Kupec lahko običajno odklopi hišo, ki se razstavlja iz dovodne vode, tako da izklopi ventil na dovodni cevi.
  Odstranitev stare hiše

Gradnja hiše na lokaciji IZHS

Dober dan vam. Povej mi. Kupim parcelo 17 sto. Na njem po dokumentih hiše 60 kvadratnih metrov. m., dejansko je bila hiša porušena. Meje mesta in gradnja se dogajajo 3 metre po pričakovanjih s sosednjih lokacij.
  Odstranitev stare hiše

Cena razstavljanja stare hiše vključuje celo vrsto storitev!

Če govorimo o tem, koliko stane razstaviti staro hišo, je pomembno, da razumemo, da lahko celo vstopi v takšno delo. Na primer, skupina študentov ali obiskovalcev iz držav Srednje Azije pomeni pristop v slogu, da pride, razbiti vse in oditi.
  Odstranitev stare hiše

Rušenje starih hiš in zgradb

Naše mesto je zelo aktivno zgrajeno, zato je zdaj zelo priljubljena storitev rušenja starih stavb in objektov v Ivanovem. Treba je opozoriti, da morajo vse delo opraviti strokovnjaki, ki imajo potrebne izkušnje in imajo v svojem arzenalu vso potrebno opremo in orodja.
  Odstranitev stare hiše

Poletna hiša za rušenje. Uniči ali razstavi?

Vse ima svoj čas, vključno z počitniškimi domovi. Ko so zadovoljili svoje gostitelje. Ampak, postavljen samostojno brez jasnega spoštovanja tehnologije, se je v nekaj desetletjih spremenil v razpadle stavbe. Da bi zgradili novo hišo, je potrebno, seveda, rušiti staro. Uniči se ali razstavi po fazah, odvisno od načrtov lastnikov za ponovno uporabo gradbenega materiala.
  Odstranitev stare hiše

Koliko stane za rušenje in razstavljanje stare lesene hiše

Cena razstavljanja hiše je odvisna od narave opravljenega dela (do tal ali kopanja temeljev, razstavljanja hiše ali privlačenja gradbene opreme). Poleg številnih dodatnih storitev (sortiranje, odstranjevanje mesta, zbiranje smeti in drugo).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty