piątek, 16 lutego 2018

Betonski podi z marmornimi čipi

  Betonski podi z marmornimi čipi

↑ Sorte in prednosti marmornatih čipov

Marble čipi - naravni material, majhni delci kamnin, ki imajo zrnato kristalno obliko. V marmornih kamnolomih se mine z drobljenjem in nadaljnjim pakiranjem razvoja odpadkov v frakcije.

Marmor in marmorna skorja

Marmor je granularna kristalinična skala, nastala kot posledica procesa rekristalizacije dolomitov in apnencev pod visokim temperaturo in tlakom. Čisti marmor je bel, vendar je lahko v prisotnosti nečistoč rdeča, roza, siva, dimljena in v nekaterih primerih črna.
  Betonski podi z marmornimi čipi

"Pluse" marmornih tropin.

Zelo pogosto dno marmornatih čipov postane pravi okras dvoran javnih stavb. Večbarvne slike drobtin navdušujejo s svojo raznolikostjo in svetlostjo, ostanejo nepoškodovane že vrsto let. Hkrati se ta material uporablja tudi pri gradnji talnih oblog v industrijskih prostorih - to je, kadar so tla izpostavljena velikim obremenitvam. To pomeni, da so tla iz tega materiala zelo trpežna in popolnoma prenašajo učinke velike teže.

Mozaik na tleh z lastnimi rokami

Tla iz marmornatih čipov so udobno položena v velikih sobah z masivnim zbiranjem ljudi. Kaj lahko naredimo iz marmornih čipov? Dobra možnost bi bila uporaba polnilnih kamnin, in sicer granita, gabra, bazalta.
  Betonski podi z marmornimi čipi

Objekti za tla z marmornimi čipi

Industrijska tla - ohlapen koncept. Pravzaprav so takšna tla lahko v različnih institucijah. Ti vključujejo naslednje prostore:
  Betonski podi z marmornimi čipi

Polaganje talnih marmornih čipov

Glede na njene nenavadne fizične in tehnične značilnosti so marmorne žetone lahko postavljene v tla v prostorih različnih namenov. To vključuje stanovanjske, poslovne in industrijske prostore.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty