środa, 14 lutego 2018

Hiše iz bara arhitekt

  Hiše iz bara arhitekt

Primeri zgrajenih hiš

Realizirani projekti hiš so predstavljeni v obliki galerije fotografij na naši spletni strani. Ogledate si lahko tako zgrajene hiše kot podrobno fotografsko poročilo o njihovi konstrukciji. zgrajene hiše so jamstvo za akumulirane izkušnje, kakovost našega dela, kar nas priporoča kupcem!
  Hiše iz bara arhitekt

Arhitekt je poklic, obrt in poklic.

Arhitektura - veja umetnosti stavbe, ki se ukvarjajo z umetniško dekoracijo in gradnjo stavb in objektov. V starih časih v Rusiji so arhitekti vrednotili in delali predvsem z lesom, prav tako kot najbolj dostopen material. V vsakem naselju je v vasi imela svoja glavna tesarstva, z rokodelskim rokopisom, ki je prešel od očeta do sina. Prej so bile vse hiše, gospodinjske stavbe in celo cerkve sesekljane, to je zbrane iz hloda brez enega žeblja.
  Hiše iz bara arhitekt

Prefab hiše: enostavnost montaže in prednosti, ki jih imajo.

Mnogi ljudje, ki želijo imeti zasebno hišo, tudi v Republiki Belorusiji, razmišljajo o različnih možnostih za individualno gradnjo. Nekateri lastniki zemljiških parcel raje uporabljajo tradicionalne materiale za gradbeništvo, vendar pa obstajajo tudi ljudje z inovativnimi pogledi, ki pragmatično izračunajo vse prednosti in začeli graditi hiše.
  Hiše iz bara arhitekt

Bar v obliki hiš v Sankt Peterburgu

Danes je zelo priljubljena gradnja lesnih hiš v St. Petersburgu. Lahko se seznanite s projekti hiš iz bar in njihove stroške na naši spletni strani.
  Hiše iz bara arhitekt

Proizvodnja in prodaja hišnih kompletov:

  • Proizvodnja hlodov iz zaobljenega hlodovine;
  • Izdelava hišnih sklopov profiliranega lesa;
  • Kompleti za montažo okvirjev in halterjev.
Cena za les in domokomplekt lesa
  Hiše iz bara arhitekt

Hiše iz hlodov

Gradnja lesenih hiš iz zaobljenih hlodov je sedaj najbolj optimalen način gradnje hiše iz naravnega materiala. Zaobljen log, ki ga obdeluje stroj, se razlikuje glede natančnosti in lepote, gradnja iz nje pa zagotavlja vzdržljivost in privlačnost sekanja. Ta material je les, poliran do natančno geometrijskih dimenzij, kar zagotavlja učinkovito gradnjo hiše brez nastanka razpok.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty