wtorek, 13 lutego 2018

Zunanjost zaključna 2-nadstropna koča

  Zunanjost zaključna 2-nadstropna koča

2. Projekt elegantne 2-nadstropne hiše z bočno garažo

Ta projekt je elegantna 2-nadstropna hiša z izstopajočo garažo in pisarno, ki se nahaja v prvem nadstropju. Klasično obliko hiše je harmonično podprta z barvno zasnovo zunanjosti. Diskretni dizajn se osredotoča na panoramska okna v drugem nadstropju.

Vrste zunanjih domov iz lesa

Gradbena industrija je poskrbela za različne oblaganje materialov. Naslednji priljubljeni izdelki imajo prednosti in slabosti za uporabo. Torej:

Notranja dekoracija zasebne hiše: preprosta pravila

Načeloma so ta pravila primerna ne samo za zasebne hiše, temveč tudi za stanovanja, pisarniški prostor in druge vrste poslovnih nepremičnin. Čudno, kot se morda zdi, so preprosta pravila popravila in dodelave pogosto pozabljena, kar ustvarja ne samo dodatne težave zase, temveč tudi pogosto preplačevanje, večkrat obdelavo istega dela.
  Zunanjost zaključna 2-nadstropna koča

Kako je razvoj zasnove 2-nadstropne stavbe znotraj in zunaj

Za začetek je določena postavitev dvonadstropne hiše: število gospodarskih poslopij in dnevnih prostorov, njihova velikost, lokacija in tako naprej. Postavitev notranjosti bo odvisna od nekaterih dejavnikov:
  Zunanjost zaključna 2-nadstropna koča

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.
  Zunanjost zaključna 2-nadstropna koča

Fasadna dekoracija s kamni in drugimi materiali

Če želite zasebno hišo ali kočo videti privlačna, morate fasade zaključiti z modernimi materiali. Napredne tehnologije omogočajo ne samo okrasitev zunanjih sten hiše, temveč tudi ogrevanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty