poniedziałek, 12 lutego 2018

Strojna ometna oprema

  Strojna ometna oprema

Proces risanja na steno.

Za doseganje zadovoljivega in trajnega rezultata je treba opraviti mehanske omete v skladu z naslednjimi priporočili:

Stroj za omete

Visokokakovostni zidovi ometov so odlična osnova za izvajanje vseh idej. Poleg tega učinkovito izvedeni omet občutno izboljša izolacijske in zvočne izolacijske lastnosti prostorov.
  Strojna ometna oprema

Stenski ometni stroj

Vse je odvisno od ciljev, ki jih zasledujete. Da bi okrasili stene stanovanja, sploh ni smiselno kupiti drago napravo. Lažje je najamete. Če boste to delo proizvedli več kot enkrat ali dvakrat, ali če boste zaslužili denar, jih je bolje kupiti, kakovostno in, če je mogoče, večnamensko.
  Strojna ometna oprema

Oprema strojnega ometa

Zaradi uporabe specializirane opreme je možna ometna površina z uporabo mehanizirane metode. Prednosti tega procesa so:
  Strojna ometna oprema

Kaj je stroj za ometanje?

Posebna enota je popolnoma mehanizirala gnetenje malte, kar zagotavlja optimalno konsistenco. Potrebno je le ročno napolniti suho zmes v kadico za pripravo, to delo pa olajša prisotnost nageljnovih nageljnov, ki trgujejo papirno embalažo. Mešanica se dovaja v mešalnik, v katerem se raztopina meša. Od tod gre v skladiščni zaboj, na katerega je priključena cev za pršenje.
  Strojna ometna oprema

Kakšna je razlika med mehaniziranimi mavčnimi stenami iz tradicionalnih?

Mehanizirano ometanje sten se razlikuje od tradicionalne uporabe specializiranih črpalnih postaj, s pomočjo katerih se zaključna zmes nanaša na stene. Nato se površina izravnava in podrgne. Ta metoda se že več kot 20 let uporablja v Evropi in je idealna za notranje in zunanje dekoriranje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty