piątek, 16 lutego 2018

Talni linolej in preproga

Popravilo stanovanja, pisarne ali koče v Voskresensk.

Slikarska dela vseh kompleksnosti, dekorativnih sten in stropov. Proizvodnja in montaža lesenih oken, stopnic, kovinskih izdelkov.
  Talni linolej in preproga

Logotipi in modeli na preprogah in površinah

Logotipi so izdelani ročno s pomočjo posebne tehnologije inlay, ki zagotavlja ne samo visoko kakovost, temveč tudi omogoča uporabo kakršnega koli materiala za izdelavo na kateri koli osnovi - iz mat in zanke ter konča z visokim kupom in tiskanim.
  Talni linolej in preproga

Polaganje linoleja v Sankt Peterburgu St. Petersburg, postavitev in talne obloge

Linolej

Linolej, kot talna obloga, se že dolgo uporablja. Vendar pa se njegova priljubljenost z leti ni zmanjšala, je še vedno najbolj uporabljen material.
  Talni linolej in preproga

Podstavek za polaganje linoleja

Linolej je zelo gost in vzdržljiv material, vendar ima nizek koeficient upogibne trdnosti. To dejstvo je glavni vzrok za nastanek razpok in drugih napak na premazi. Da bi se temu izognili, je treba linolej položiti na ravno podlago, ne da bi prekoračili ravnino površine, na kateri bo ležal.
  Talni linolej in preproga

Kako položiti linolej

V primerjavi z laminatom ali parketom je linolej zelo preprosta naloga. Če imate čas, a ne spretnosti, ne smete začeti delati - 2-3 osebe lahko polijejo linolej na pripravljeno površino v 3-4 urah.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty