wtorek, 13 lutego 2018

Gradnja upravne stavbe 7. nadstropja

  Gradnja upravne stavbe 7. nadstropja

Gradbena dovoljenja za leto 2016

Za povečanje odprtosti dejavnosti uprave Taganroga Odbor za arhitekturo in urbanistiko uprave Uprave mesta Taganrog obvešča o izdanih gradbenih dovoljenjih (obnovah) leta 2016, ki navajajo naslove in razvijalce.

Razvoj projektne dokumentacije za popravilo stavb KB №8 FMBA v Rusiji

  • Predmet: Razvoj projektne dokumentacije za popravilo stavb KB №8 FMBA Rusije
  • Naslov: Kaluška regija, Obninsk
  • Število predmetov:
      Gradnja upravne stavbe 7. nadstropja

    Stavba za Lukoil

    Zgodovina odnosov z LUKOIL se je začela pred več kot 12 leti. LLC FGC KHAKI je opravil obsežno remont v osrednji pisarni na Sretensky Boulevard. Glede na rezultate dela smo nam ponudili druge predmete in obsege, vključno s podzemno avtopralnico za avtomobile s celotnim obsegom inženirskih in tehničnih ukrepov.
      Gradnja upravne stavbe 7. nadstropja

    Kompleksna večstanovanjska stanovanjska gradnja s socialnimi, kulturnimi in skupnostnimi objekti. Stanovanjska stavba №1, Ulyanovsk

    Stranka:: DVL-Development LLC, Ulyanovsk

    Najem maloprodajnih prostorov v Jekaterinburgu

    Oddaja trgovin v Jekaterinburgu je priložnost za začetek poslovanja v hitro rastočem mestu. Bratislava je postala edino večje mesto v Rusiji, katerega gospodarska rast se med krizo ni ustavila, čeprav se je upočasnila. V zadnjih letih je Yekaterinburg postal eden vodilnih v izgradnji visokokakovostnih nakupovalnih centrov na prebivalca, vendar še vedno prihaja do nekaterih pomanjkanja.
      Gradnja upravne stavbe 7. nadstropja

    Oblikovanje 7-nadstropne upravne stavbe

    "Pisarniška stavba" evropskega razreda. Ta projekt bo na zemljišču na: md. Nursaya. "Storitev neposredne gradnje" naročnika LLP je datum začetka dela 01.01.2012-danes

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty