sobota, 17 lutego 2018

Aluminijski vitražni vozli

  Aluminijski vitražni vozli

Priprava mesta za namestitev

Pred montažo je potrebna pripravo lokacije za sestavljanje elementov v montažne oznake, kot tudi za izbiro orodij in naprav za izvedbo seznama del.

1. Področje uporabe

Ta organizacijski standard se uporablja za spojne točke okenskih in balkonskih vratnih blokov, balkonskih zasteklitev in vitražnih struktur (v nadaljnjem besedilu: prosojne strukture, SEC) za zunanje zidne strukture ogrevanih zgradb in objektov.
  Aluminijski vitražni vozli

Prosojno vitraž za vhodne skupine

Kot veste, se veliko pozornosti nameni napravi vhodne skupine. Konec koncev, to je obraz stavbe, indikator individualnosti in okusa. Vitražna okna iz lesa, aluminija so odlična, imajo resnično lep videz. Njihove prednosti vključujejo dobro toplotno in zvočno izolacijo, visoko zmogljivost ter popolno združljivost z drugimi materiali. Prepričajte se, da bo zasteklitev stekla pripomogla k skladni kombinaciji zunanjih in notranjih arhitekturnih konceptov stavbe. Izvedite stroške aluminijastih vitražnih oken, oken, vrat - cenik. +7 (495) 721-54-41

Pravi pristop k namestitvi

Namestitev aluminijastih vitražskih oken je precej naporna vaja, ki se izvaja v več fazah. Da bi dizajn služil dlje časa, je treba ne le pravilno namestiti, ampak tudi uporabiti kakovostne materiale.

Profilni sistem V-60 s toplotnim odmikom za proizvodnjo toplih oken in vrat

Aluminijasta vhodna vrata, balkonska vrata in okna iz kombiniranih profilov so namenjena stanovanjskim in javnim objektom, pa tudi za pomožne stavbe in prostore podjetij različnih sektorjev narodnega gospodarstva.
  Aluminijski vitražni vozli

Aluminijaste fasadne strukture

Poznavanje stranke z organizacijo se začne s fasado stavbe, v kateri se nahaja. Torej, recimo, fasadni modeli govorijo o svojem poteku napredka in novosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty