wtorek, 13 lutego 2018

Strojni omet

  Strojni omet

Strojni omet v Sankt Peterburgu

Strojno ometanje sten je proces ometnih površin z ometno postajo, kar zmanjšuje trajanje delovno intenzivnih popravil. Storitev je priljubljena na objektih v St. Petersburgu zaradi visoke hitrosti dela in odlične kakovosti površinskega premaza.
  Strojni omet

Pripravljalna faza.

Delo z ometom pred pripravljalnim delom. Najprej morate s površine odstraniti ostanke starega premaza, očistite nodule. Lahko uporabimo mavčnik.
  Strojni omet

Kje lahko uporabim mehanske omete?

Obseg naprav določa lastnosti komponent, ki tvorijo delovno mešanico. In če cement ni izbirljiv glede pogojev delovanja, potem mavca ni mogoče uporabiti povsod. V vlažnih prostorih piling in razgradi. Zato lahko cementne ometne raztopine uporabimo le v suhih prostorih z manjšimi spremembami vlažnosti.
  Strojni omet

Zakaj strojni omet postaja tako priljubljen?

Morda je odgovor na vprašanje, zakaj postaja vse bolj priljubljen način strojnih ometov, zelo preprost. Ta metoda vam omogoča, da zaključite stenske površine z visoko kakovostjo, hitro in relativno poceni.
  Strojni omet

PRIPRAVA REŠITVE

Raztopino pripravimo v ometni enoti z nameščeno polžalno črpalko D 6-3, tako da z mešanjem iz vrečk ali iz bunkerja samodejno uporabimo pnevmatski dovajalnik z ustrezno količino vode na rotameter, ki je nameščen tako, da dobimo gosto konsistenco kreme.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty