wtorek, 13 lutego 2018

Polnilna plošča

Kako narediti litje monolitne plošče?

Priporočljivo je takoj napolniti monolitno ploščo. Beton je treba enkrat gnetiti in to je bilo dovolj za celotno oddajo. To je težko delo, zato morate zapolniti najmanj 4 osebe. Gradbeni steber prinaša betonsko mešanico. Za pokrivanje celotnega perimetra opažev uporabite velik žleb.
  Polnilna plošča

Tehnologija litja monolitnega ploščnega betona

Betonska plošča je osnova za večino arhitekturnih struktur. Polnilni monolitni ploščni beton se lahko uporabi za postavitev kleti v hiši, garaži in drugih gospodarskih poslopij. Plošče tvorijo podporo za skladišča in terase, jih vlijejo v parkirišče itd. Podrobna tehnologija za vlivanje monolitnih armiranobetonskih plošč je opisana v nadaljevanju. Z ustrezno pripravo lahko to storite sami.
  Polnilna plošča

Kako izgleda trdna plošča

Temelj monolitne plošče je precej reden. Je monolitna plošča, nameščena na predfunkcionalni peščeni osnovi.
  Polnilna plošča

Prednosti ploščice

Za postavitev majhnih zgradb se uporablja monolitna ojačana plošča. Druge vrste plošč lahko uporabimo npr. Standardne stenske plošče ali votle betonske plošče, vendar so to vsi tovarniško izdelani izdelki. Edini je monolitna plošča, ki se napolni neposredno na gradbišču, pogosto z lastnimi rokami. Ta vrsta temeljev se običajno uporablja v primerih, ko močno otekanje tal povzroča tveganje ali je nemogoče zgraditi trakove temelj.
  Polnilna plošča

Kaj potrebuje okrepitev monolitnih plošč

Moderne konstrukcije je nemogoče predstavljati brez monolitnih talnih plošč. Z njimi se delovni proces olajša in veliko hitreje zaključi. So trajni, odporni proti vlagi, odporni proti ognju. Rezultat je precej toplega stropa, ki lahko zaščiti hišo pred vetrom in mrazom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty