niedziela, 11 lutego 2018

Fasade visokih stanovanjskih zgradb

  Fasade visokih stanovanjskih zgradb

Dokončanje fasad hiš iz lesa

Lesene fasade so najbolj primerne za domove v južnih regijah. V drugih primerih boste morali obdelati stranske plošče z zaščitnimi rešitvami, ki zahtevajo precejšnje naložbe.
  Fasade visokih stanovanjskih zgradb

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Fasade visokih stanovanjskih zgradb

Fasadne plošče Chania (fotografija)

Najprej morate izmeriti površino fasade, ki bo določila želeno količino gradbenega materiala in vodilne profile. Nato morate ustvariti diagram risbe, ki odraža položaj okvira za premaz. Če je kovinski okvir izbran in ne kovinski, zahteva obdelavo z zaščitno spojino, da se prepreči požar.
  Fasade visokih stanovanjskih zgradb

Značilnosti izolacije fasade večnadstropne stavbe

Najučinkovitejši način za izolacijo stanovanjske stavbe je izolirati svojo fasado. To bo omogočilo, da se stene zgradbe segrejejo iz zraka v toplem prostoru, medtem ko ne oddajata toplote na cesto od zunaj zgradbe.
  Fasade visokih stanovanjskih zgradb

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:

Toplotna izolacija

S pomočjo termopanel lahko izolirate zasebne hiše in industrijske zgradbe. Termopaneli so montirani bodisi na vnaprej izdelani okvir ali neposredno na stene zgradbe. Pri vgradnji termopanel na stene, brez predhodne izdelave okvirja, se uporabljajo lepilne strukture.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty